matador_36 Nickli Üyeden Alıntı öncelikle geçmiş olsun keşke önceden programın amacını neler yapacağını okuyup araştırıp anlayıp gitseydin daha güzel olurdu büyük umutlarla gitmezdin programın amacı işsiz kalmak mı?
frktslc Nickli Üyeden Alıntı programın amacı işsiz kalmak mı? programın amacı amelelik programı değil ayrıca arkadaş işten atılmış yanı oraya gidip ortada kalmamış
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı programın amacı amelelik programı değil ayrıca arkadaş işten atılmış yanı oraya gidip ortada kalmamış arkadaş işten atıldım dememiş, işsiz kaldım demiş.Ben bu yüzden tepki gösterdim.İşsiz kalmanın tek sebebi işten atılmak değildir.
frktslc Nickli Üyeden Alıntı arkadaş işten atıldım dememiş, işsiz kaldım demiş.Ben bu yüzden tepki gösterdim.İşsiz kalmanın tek sebebi işten atılmak değildir. başka birkonuda life guard olduğunu ve işten atıldığını yazmış
frktslc Nickli Üyeden Alıntı programın amacı işsiz kalmak mı? onu demek istememis arkadas. issiz kalmanin bir sebebi olmali. bunda is verenin yada istanbuldaki sirketin kadar senin de hatan olabilecegini vurgulamak istemis edit : kendide savunmus zten sonradan farkettim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks