merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalı bi bayanım.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasıl davranırlar.şimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarınızı bekliyorum![]()
merhabalar....ben wat la amerikaya gitmek istiyorum ama kapalı bi bayanım.bu sorun olur mu .bide namaz konusunda nasıl davranırlar.şimdi oraya gidip ortada kalmak istemiyorum.cevaplarınızı bekliyorum![]()
Ben hic bir sorun olcagini dusunmuyorum. Tabi calistigin sirkete gore degisir ama orda insanlara yasayis sekillerine saygililar kimse sorgulayamaz. Insanlarin dinini sormak bile rude yani. Namaz konusunda konusursun caliscagin yerle dersin ben break kullanmiyacaam namazlarimi kilcam dersin hic bi problem olmaz.
Ben otelde calisirken namaz kilmak istedigini soyleyen biri icin kocaman Balo salonunu actigimi bilirim.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Merhaba,
hiçbir problem olmaz. çalıştığım park'ta ürdünlü bir kız vardı. kapalı ve lifeguard olacaktı. özel kapalı mayo almıştı. Ama sonradan human resource daha rahat edebileceği bir pozisyon önerdi human resource'de ingilizcesi de gayet iyiydi. ve o da çok rahat bir şekilde her yerde kapalı olarak çalışıyordu. yani bir problem olmaz amerikalılardan yana. namaz konusunda da evet ezan sesi duyamazsın ama her yerin ezan saatlerini internetten çok rahat bulabilirsin. sana da farklı davranmazlar, herkese nasılsa sana da öyle. orada pek öyle ayrım olmuyor.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hmmm çok sevindim yaa bende wat hayallerim suya düştü diye üzülüyodum) hangi iş benim için uygun olur peki
orada hiçbir inancı ve görünüşü garip karşılamazlar. insana insan olduğu için saygı var. neye taptığı veya ne giydiğine göre değil.
Sibel,
canının istediğin her iş uygun aslında, düşün artık lifeguard bile olmak istesen ona göre kapalı mayo ile falan olabiliyorsun.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hmm anladım çok teşekkür ederim))
onlar bizden daha anlayışlı ve saygılı bnde duymustum bole seyler oruc ıle alakalı falan
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks