Ben gitmeye niyetlenmistim Mexico ya Mexican arkadaslarim bana sakin gitme dedi. Helede Tijuana tehlikeli dediler bende fantaziye gerek yok dedim gitmedim.![]()
Ben gitmeye niyetlenmistim Mexico ya Mexican arkadaslarim bana sakin gitme dedi. Helede Tijuana tehlikeli dediler bende fantaziye gerek yok dedim gitmedim.![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Bende New york a gideceğim dil eğitimi için, kısmet olursa ekimde. Kanadaya da geçmeyi planlıyorum.Buffalo dan vize alınırken nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Gerekli evrakları yazmıştınız zaten bu evraklara ek bisey eklendi mi 2008 den buyana.yoksa aynı mı?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Kanada ya neden gidemediniz? bende biraz araştırdım ancak bulduğum konular hep eski 2011-2012 olarak, mesela bu yaz amerika dan kanada ya vize alıp gecmis birini gormedim bulamadım. Tam olarak bilgi lazım ona göre yol belirleyecegim. Ne nasıl nereden hangi diyaloglar ile nasıl oluyor vs. Eger bi bir bilginiz varsa bu kanada konusunda bir revize edelim sizinle guzel bi yazı toparlayalım konunun en sonunda. Boylece gidecek olanlara fikir verir yardımcı olur diye düsünüyorum![]()
amerikayi gezin de bir kanada eksik kalsin![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben de meksika'ya uc dort gunlugune gtmeyi planliyorum. Bildigim kadariyla gecerli abd vizesi olan herkes sorunsuz giris cikis yapabiliyor, ustelik 24 saat kurali da yok. Ama bu sene degisen bir sey var mi? Eger vize istiyorsa meksika vizesi online bile alinabiliyormus diye duydum, dogru mu?
bende kanadaya gitmeyi düşünüyorum güncel bilgisi olan ?
Buffalo daki konsolosluk turist vizesi vermiyor, turist vizesi almak icin Los angeles ya da New Yorka gitmek gerek ya da posta yoluyla basvurmak gerek.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks