Merhaba arkadaşlar ben ikinci işe başladım ve henüz cieeye bildirmedim bildirip bildirmemek arasındaki fark nedir bilgi verirseniz çok sevinirim, çünkü ciee bizden onay gelmeden işe başlama diyormuş fakat ben başladım ne yapmalıyım?![]()
Merhaba arkadaşlar ben ikinci işe başladım ve henüz cieeye bildirmedim bildirip bildirmemek arasındaki fark nedir bilgi verirseniz çok sevinirim, çünkü ciee bizden onay gelmeden işe başlama diyormuş fakat ben başladım ne yapmalıyım?![]()
bildirme hocam gerek yok
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bildirince ne fark oluyor?
bildirmezsek ikinci işten yapılan vergi kesintilerini geri alabiliyor muyuz? bu konuyla ilgisi var mı ciee nin? ya da bildirsek bile o kesintileri geri alamama durumu var mı ikinci işte?
TR yedeki verdigin ucrete vergi calistigin isten alacagin vergi iadesi dahil. Ikinci is i bildirmzsen vergileri alamama durumun yok alirsin. Ciee in vergi alma durumuyla bir ilgisi yok istersen sen kendin de alabilirsin. TR yedki sirketin ilgili bir firma ise 2. isten calistigin vergiyide alir. Zaten vergidende kazaniyolar neden almasin?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
cevap için teşekkürler hiç bildiresim yoktu zatenkoşulları kötü olan yasaklanmış bir işte çalışmıyorum, hatta ciee işinden çok daha iyi ve tehlikesiz bir iş, ama herhangi bir belge fln yollanmasını ister büyük ihtimalle bildirirsem, kimseyi de uğraştırmak istemiyorum böyle gereksiz formaliteler için. trdeki şirketin ne derece ilgileneceğinden şüpheliyim ama büyük ihtimalle kendi kazançları uğruna ilgilenirler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks