Dostlar öncelik merhaba ben vizeyi zar zor aldım ama aldım yani.

bu arada dostum sen o belgelere birazcıkta sosyal olduguna dair belgeler ekleyin mesela sertifikalar falan ne varsa her türlü saçma sapan sertifikanızı koyun çok yardımcı oluyor.

herneyse benbenim görüşmeyi anlatayım öcelikle çok sıkıntılı bir görüşme oldu malsef yaklaşık yarım saate yakın bir görüşme oldu sanırım bir rekor :S

Görüşmede o hintli kadına denk geldim ilk başta türlçe komnuşmaua başladım ama ara ara ingilizcede konuştuk kadın açıkcası ingilizcede ağzıma türkürdü ilk sorusu hangi okula gidiyorsun oldu bende unutmuştum okulun adını söyleyemedim 1-0 yenık baladım ingizliceyi odlukca agırlastırdı hızlı konusmaya basladı anlamadıgımı soyledım yanı baya bı tıkandım artık herahalde vızeyı alamıcam dedım sonra gecen senekı vıze ıpatalım sıstemde gozuktu sen bı gec 5 dakıka otur cagırcam dedı sonrasında benden sonra bır kac kısıyı daha gorusmeye aldı sonra benı tekrar dan cagırdı baya yuzu dusumustu kadının nedne vızemın ıptal oldgunu sordu bende özguır arkdasın dedıgı muhabbetı dedım sponsıorum ıptal ettı vızemı sonra ozel ajan yakaladı falan ama sınır dısı edılmedım tr ye gerı dondum sorusnsuz bır sekılde dedım oyle muhabbetler gerceklestı yıne bı 10 dakıka daha sonra tum ıslemlerı bıtırdı ve yuzume dık dık baktı tamam vızenı onaylıyorum dedı :S cıkısta arkamdakı cocuklar la konustuk abı dedıler sen baya bı soguk kanlı davrandın dedıler yoksa kesın red alırdın falan gıbı konustuk yanı nbende allahtan heyewcan yapmadım yıne guler yuzlu olmaya calıstım olumlu olmaya calıstım sanırım buyuk bır etken.

valla bılmıyorum acıkcası bu vıze gorusmesınde faka bastım ama kıvırdık zar zor muhabbetlerı cıdden hatırlamıyorum o kadaor cok konustuk kı . normal vıze gorusmesınde sızlerı o kadar tutmayacaktır. cunklu benım gecen senekı olaylarım oldukca benı zorladı bundan dolayı bu kadar sıkıntılı gectı vızem bakalım.

İşte durum budur. varsa soruları alalım tekrardan. aklıma gelmıyor cunku su an dostlar.