merhahab arkadaslar benim iş sozlesmem 20 eylül de bitiyor ben o günden önce iş bırakabilirmiyim bıraksam ne gibi problemler olabilir![]()
merhahab arkadaslar benim iş sozlesmem 20 eylül de bitiyor ben o günden önce iş bırakabilirmiyim bıraksam ne gibi problemler olabilir![]()
iş verenle konuşman lazım aksi takdirde eğer izinsiz gidersen sponsoruna bildirip ds ini iptal edebilir dolayısıyla vizen iptal olur kaçak durumuna düşersin. ama yapan bir kaç kişi biliyorum. işi erken bırakan yani. sonuç ne oldu tam haberim yok.
kaç gün önce bırakacaksın ?
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bir kaç gün için bişey demezler yardımcı olurlar genelde. ama istemezse de olmaz yani. onun dışında sebebi de önemli. gezmek için erken bırakmak istiyorsan buna izin vermezler ama akademik takvim değişmiştir okulun erken başlayacaktır falan o zaman zaten izin verirler.
birde böyle erken bırakmak istiyorsan işverene bunu ne kadar erken söylersen o kadar iyi. son dk ya bırakmamanı tavsiye ederim.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks