kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı işte ben hep 3-4 arkadaş olarak araba kiralayıp takıldığımdan emin olamadım gotobus'un konaklaması var mı yok mu tekrarlıyorum buradan, imkanınız varsa ( araba kiralama koşullarını sağlıyorsanız ) araba ile travel forever.. içimde kaldı zaten araba kiralıyamamak param olsaydı tek başıma bile kiralardım mecbur tura talim ettik
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı içimde kaldı zaten araba kiralıyamamak param olsaydı tek başıma bile kiralardım mecbur tura talim ettik orada bir gün denk gelirsek senle de kiralarız her türlü.
2008,2009,2011 wat katılımcısı 2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer 2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host 2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı orada bir gün denk gelirsek senle de kiralarız her türlü. mezun olmadan bdaha giderm heralde
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı mezun olmadan bdaha giderm heralde ben bu yaz mezun oluyorum inşallah yaz okulundan sonra. ama artık bakalım nasıl giderim. gitmenin bir yolunu bulayım da okul bitince ben seni her daim gezdirmeye hazırım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks