Yarın saat 9 da görüşmeye giriyorum.1 yıl uzatmalı öğrenciyim ve ilk görüşmem olucak o yüzden heycanlı ve stresliyim. Umarım herşey yolunda gider. Yarın kimler giriyor vizeye?
Yarın saat 9 da görüşmeye giriyorum.1 yıl uzatmalı öğrenciyim ve ilk görüşmem olucak o yüzden heycanlı ve stresliyim. Umarım herşey yolunda gider. Yarın kimler giriyor vizeye?
ben de giriyorum yarın ankara da
ankara zaten kasıntı yer sizde fazla kasmayın
FENER BAHÇE
Arkadaşlar vizeyi aldımHeyecandan doru düzgün konuşamama rahmen verdi kadın vizeyi.
1 hafta boyunca yaptığım stres aklıma geliyorda kendime sövmeden edemiyorum 1haftadır ömrümden ömür gitti resmen Sorulara gelince. Nerede okuyorsun? Ne okuyorsun? Hangi sınıftasın, mesleğimle ile ilgili soru sordu ne yaparsınız die. Ne iş yapacağımı nereye gittiğimi sordu. Program ücretini kimin karşıladığını ve babamın ne iş yaptığını sordu. (Bu arada baya bi soru sormuş yazınca onu fark ettim ) Bir aksilik çıkmazda pasaport zamanında elime ulaşırsa salı günü Salt Lake City yolcusuyum (:
Hayırlı olsun ben de aldım vizeyi 40 saniye sürdü
numarayı ups den kontrol ettiriyorum fakat böyle bir kayıt bulunamadı diyor sen de ne diyor?
Daha vizeyi basmadıkları için kargoya verilmemiştir. Bu yüzden kayıt yoktur daha. 1-2 güne çıkar merak etmeyin
Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...
teşekkürler
wasd; ukla nın tüm yaptıklarına rağmen umarım güzel bi wat geçirirsin geç oldu güç olmaz inş
vize tahmini ne kadar sürede gelir acaba ? bende 27 snde giricem 5 güne elimde olma ihtimali varmı yada en erken ne zaman gelir?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks