Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 64 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaslar wat cok kotu gidiyo

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

amerikan vatandasi olmadigin icin arabayi kaydettirememe gibi bir durum olamaz.. ordaki gorevli bilmiyordur mutlaka git zorla durumu bugune kadar onbinlerce kisi araba alip satti amerikan vatandasi olmadan bence bi yanlis anlasilma var .. ayriyeten kizlarla kalamama durumu ne anlayamadim.. daha rahat birseydir kizlarla kalmak.. evin daha duzenli olur yemek gibi bir skintin olmaz.. illa kizlarla biseyler yasayacaksin diye birsey yok.. git orda kal.. arabani kaydettir sonra da calismaya devam.. saatler yetersizse cevredeki tum restaurantlari ve otelleri gez. ikinci is ara..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikan vatandasi olmadigin icin arabayi kaydettirememe gibi bir durum olamaz.. ordaki gorevli bilmiyordur mutlaka git zorla durumu bugune kadar onbinlerce kisi araba alip satti amerikan vatandasi olmadan bence bi yanlis anlasilma var .. ayriyeten kizlarla kalamama durumu ne anlayamadim.. daha rahat birseydir kizlarla kalmak.. evin daha duzenli olur yemek gibi bir skintin olmaz.. illa kizlarla biseyler yasayacaksin diye birsey yok.. git orda kal.. arabani kaydettir sonra da calismaya devam.. saatler yetersizse cevredeki tum restaurantlari ve otelleri gez. ikinci is ara..
    aynen öyle. altında araban da olunca istediği 2. işe de rahat rahat gider gelir arkadaş.. ben de bunu ilave etmek istedim öyle işte
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu arada araban varsa yapilacak en iyi ikinci is pizza dagiticiligidir.. bunu arastir esnek saatlerde en iyi para bu sekilde yapilir... bazi gunler cok bazi gunler az calisirsin..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

oncelikle yorumlariniz icin tesekkurrler kizlarla kalamiyorum cunku odalari dolu araba konusuna gelince international licence istiyolar.hadi ben anlamadim dicemde amerikali biriyle gittim o yardimci olmaya calisti zaten bana ama international driving licence olmadan registiraton yapmiyolar connecticutta :S dmv deki adamin dedigine gore ct ehliyetim veya connecticut photo id olurssa yapabilirlermis ama su an bilmiyorum ehliyet alma sansim varmi burda nasil olucak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)