Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar bende o zaman problemlerimi paylasim sizinle bende connecticut havaalaninda mc donalsta calisicam diye geldim amerikaya sonra newingtonda calisicaksin 2 haftaligina parmak izi sonucu gelene kadar dediler geldim newingtona 5 gun beklettiler parmak izi icin bu arada gelelim 8 gun oldu daha bugun ise basladim ama newingtonda yer olmadigini bloomfield diye bi yerde calisicagimi soylediler o kadar gunden ve haybeden para harcadigim sureden sonra neyse dun bi gittim ise 2.5 saat surdu 2 otobus degistiriyosun aksam donuste otobus yok 15 dolar taksiye veriyoruz 2 kisi para suyunu cekiyo ayrica hic erkek yok burda turkte yok anasini sattigimin yerinde evler 4 kisilik 8 kiz var ben onlarla kalamiyorum yani gecen gun gelen 2 cinli cocukla 1 hafta pesin vererek ev kiraladik haftaligi 280 dolara sonra cinli cocuklar tasindilar baska sehire kaldim evde tek basima cuma gunune kadar bi cozum bulamazsam 280 dolar tekrar vericem kaldim ortada napicam bilmiyorum daha kotusu araba aldim oyle bi hataya dusmeyin registration vermiyolar amerikan vatandasi degilim diye.ise arabayla gidip gelirim daha ucuz olur dedim registraation alamiorum arabada elimde patlicak galiba su an cok kotu durumdayim ama sabrediyorum para bitti sayilir zaten.napicam hic bir fikrim yok
Dostum işin zormuş gibi gözüksede inş. düzelir bi yolunu bulursun..Wat konusunda diğer arkadaşlar sana yol göstercektır sanırım.