Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaslar wat cok kotu gidiyo

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya tama sıkıntı elbet olacak ama bilmıyorum gerçekten bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim.içim içimi yiyior gerçekten :s

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Nedir şu an sıkıntıların dostum yaz buradan en azından çare bulmaya çalışalım net olarak.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Galiba yeni geldik daha alışamadık ondan böyle içimiz kötü biraz zaman ve desteğe ihtiyaçımız var sanırsam

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dostum destek iste yeterki TW üyeleri hazır Sıkmayın canınızı dediğimiz gibi ilk günler bir iki hafta yaşaancaktır bu durum. Siz hele bir kaç partiye katılın sağı solu gezin bide para kazanmaya başlayınca dönmek istemeyeceksiniz
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sağolasın dostum ya , İnş. dediğin gibi güzel günler bekler bizide alışıp dönmemek isteriz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

en ıyı destek benden gelir bende alışamadım =)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

haluk leventten alışamadım hepimize gelsin ozaman )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

inek valla maskotu oldun çıktın forumun
    şaka bi yana çok sevindim düzelmesine işlerin umarım alışamayan herkesin düzelir. Şuan atatürk havalanındayım 1:30 sonra uçak kalkıyor bakalım bizi neler bekliyor.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı yagmursuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haluk leventten alışamadım hepimize gelsin ozaman )
    komik

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı hunterTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inek valla maskotu oldun çıktın forumun
    şaka bi yana çok sevindim düzelmesine işlerin umarım alışamayan herkesin düzelir. Şuan atatürk havalanındayım 1:30 sonra uçak kalkıyor bakalım bizi neler bekliyor.
    maskotmu öle görünmek istemem ya neyse daha ciddi olmam gerek galiba..ben arada forum canlansın diye farklılıklar yapıyorum yoksa sıkıcı olabiliyo biliyosun..bu arada normal hayatta görsen ''bu ne lan ne ciddi adam filan dersin'' bu sosyal medya kişiliğim farklı biraz
    Konu inek tarafından (20-06-2012 Saat 06:32 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kazandigni ev kirasi veren bi watci olarak gecmis olsn diliorm kardesm umarim hersey guzel olur.d

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ilk zamanlar kotun geciyor, ben ikinci haftama girdim, simdi yanimda micheil var, adam 2 bira icti kafayi buldu, guzel olyor zamanla, benim bulundugum yerde hic bisi yok, ama ingilizcesi iyi olan birisi buradan aylik rahat 2-3 dolar kaldirir, isler basit ve millet 2-3 is buluyor ciddi, ben bile yarim yamalak ingilizceyle 2. isi buldum. zamanla daha da guzellesiyor, cevreyi tanimaya basliyoruz, insanlari daha iyi anliyoruz, sabretmek lazim,

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@inek napıyosun yaaa ilk gittiğinde çektiğin cefa sonrası sefa sürmeye de başlamışsın fransız kızı da bulman iyi olmuş ama daha neleri gelecek kayhanın dediği gibi ahhh ahh neyse bizi habersiz bırakma. özel konuları özelden de yazabilirsin

@sd135 serdarcım sıkıntı yapma sakin ol. evet seni karşılatma konusunda sıkıntı yaşadık ama dells iyidir ve güzeldir. ben ilk gittiğimde böyle hissetmiştim ama sonra alışınca gelmek istemedim eğer alışmakta sıkıntı çekiyorsan oradaki türk ve yabancı arkadaşlara yönlendireyim seni. Onları orada bulman kolay olacaktır. Sen üzülme herşey düzelecek.

Arkadaşlar ilk giden herkese tavsiyemdir bu. Gider gitmez lütfen ama lütfen olaylara olumsuz bakmayın. Geçen yıl bir arkadaşım başına gelen herşeye olumsuz bakıyordu. Bu şekilde watta kötü geçti. Geçen yıl bende 500 dolar ile gittim. 350 dolar harcadım kalan 150 ile 2 hafta idare etmek zorunda kaldım bazen de aç kaldım. Ama zevk almaya çalıştım arkadaşlar. Geçen yılda arkadaşlar 4 kişilik odada 6 kişi yattı ilk zamanlar yer yatağı yaptık çocuklara yorgan ile yani arkadaşlar bu sıkıntılar ilk defa sizin başınıza gelmiyor. Buradaki çoğu kişinin başına geldi. Ama sonunda herşey düzeldi ve eğlendiler. Onun için sabırlı olun ve zevk almaya bakın
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sd135 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dün wisconsine geldim benim içinde gerçketen çok kötü geçiyo gecici olarak b,i gece bi otelde kaldık 2 kişilik odaları bile 4 kişi kalıyolar. bilmıyorum böyle olacağı binip geri dönmek istiyorum. Yemek işi gerçekten zor burda , baya bi sıkıntılıyım bilmıyorum napacağımı
    öenmli olan 2 kişilik odada 4 kişi kalmak değil bu tarz şeylerin başına gelebileceğini şirketin anlatmalıydı oncelıkle. biz studio dairede 5 kişi bazen 7 kişi şişme yataklarda yatardık. tüm wat böyle geçti benim .San Dıego dajkilerin çoğunun da böyledir heredas iyi bilir avalonda kaldıysa önemli olan odadakilerin kafa dengi olması. zaman tanı kendine.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hAhahahaaaa bilmem mi oğuz benim sana samimi söylüyorum 1015 numaralı oda da tam 20 kişi kaldığımızı hatılıyorum o 1 oda 1 salon evde kısa bir dönemdi ama yine en eğlenceli zamanlarımdan bir tanesiydi yerlerde şişme yataklarda eyy gidi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ahhh dostum bu yeri şirket önermeden önce keşeke araştırsaydınız allahın dağına gitmiş gibi görünüyorsunuz, travel kısmıda allah bilir eziyet olacak:S neyse bakalım siz yine keyfinize bakın evinizde mutfak yoksa ya arap ya da türk restaurant bulun onlarda yoksa el mahkum fast food

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

eve çıktım çinlilerle 4 çinli kız 1 taiwanlı ve 1 türk (ben) dün 2 taiwanlı kız numarasını yazıp verdi parti olursa çağır diye herşeyi unutmuş durumdayım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende brooklyndeym gercektn cok pahali bende donmeyi dusunuyorn ya da Baska bir eyalete gitmeyi

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ben ilk geldiğimde çok zorlandım ağlamaklıydım ama kafaya koydunuzmu herşey oluyo kendilğinden...Bence herkeze karşı guleryuslu olun ve sürekli muhabbet açmaya çalısın..bir şekilde kendinizi sevdirin ve ortamı yavaş yavaş oluşturun...Laf atın gulumseyin vesayre..sonra yavaş yavaş düseliyo herşey..ama kafayı öne eğit kufrederek dolaşırsanız zaten kotu olan şartları iyice ağırlaştırırsınız...Durumunuzdan bahsedin işte yiniyim ve arkadaşlar ediniyorum biraz sıkılıyorum etlenmeye ihtiyacım var...sonra siz neler yapıyorsunuz filan filan..sornası geliyo işte davet ederler filan

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

inek artık wat konusunda usta olmaya başlamışız iyi iyi seni böyle görmek bizi sevindiriyor işte birkaç gün önce dönmeyi düşünen bir arkadaşımız şimdi nasıl alıştı ortamını kurdu ve rahatladı. sizde yapabilirsiniz. kolayı seçip kaçmayı düşünmeyin. biraz savaşın bu size deneyim ve özgüven kazandıracak bir program. kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğreneceksiniz. sıkın dişinizi gençler.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Vaaaay inek gözlerimiz yaşarıyor artık seninde tecrübelerden yararlanmaya başladık helal olsun mutlu zamanlar geçir dostım bol bol

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vaaaay inek gözlerimiz yaşarıyor artık seninde tecrübelerden yararlanmaya başladık helal olsun mutlu zamanlar geçir dostım bol bol
    abi gayet iyi gidiyo valla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo..eve çıkmak gerçekten hiç düşünmediğim bişeydi..ilk geldiğim gunle bugun arasında dağlar kadar fark var..çabuk adapte oldum galiba..

bozulmasından korkuyorum sadece..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Amin amin dişine vur bozulmasın Ne kadar ev kiran falan şimdi aylık _?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Amin amin dişine vur bozulmasın Ne kadar ev kiran falan şimdi aylık _?
    girerken 165 verdim işte haftalık 65 herşey içinde yemek hariç...ve bisiklet güzel oldu..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Çooook iyi fiyat güle güle kal

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Çooook iyi fiyat güle güle kal
    bugun ev sahibiyle konuştum kem kum etti.yok evde fazla olmacmısızda kalabalık gurultuymuste...ccuma gunu ara öle karar verelim dedi adam 2 gun düşünme süresi verdi kendine...evdekiler biz halledicez merak etme seni buraya aldırıcaz vs deselerde ben artık işimi garantiye almak için motel vs dolaşmaya çıkıyorum artık..çinliler salak biraz ya ota boka guluyolar anlamadım D:

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaslar bende o zaman problemlerimi paylasim sizinle bende connecticut havaalaninda mc donalsta calisicam diye geldim amerikaya sonra newingtonda calisicaksin 2 haftaligina parmak izi sonucu gelene kadar dediler geldim newingtona 5 gun beklettiler parmak izi icin bu arada gelelim 8 gun oldu daha bugun ise basladim ama newingtonda yer olmadigini bloomfield diye bi yerde calisicagimi soylediler o kadar gunden ve haybeden para harcadigim sureden sonra neyse dun bi gittim ise 2.5 saat surdu 2 otobus degistiriyosun aksam donuste otobus yok 15 dolar taksiye veriyoruz 2 kisi para suyunu cekiyo ayrica hic erkek yok burda turkte yok anasini sattigimin yerinde evler 4 kisilik 8 kiz var ben onlarla kalamiyorum yani gecen gun gelen 2 cinli cocukla 1 hafta pesin vererek ev kiraladik haftaligi 280 dolara sonra cinli cocuklar tasindilar baska sehire kaldim evde tek basima cuma gunune kadar bi cozum bulamazsam 280 dolar tekrar vericem kaldim ortada napicam bilmiyorum daha kotusu araba aldim oyle bi hataya dusmeyin registration vermiyolar amerikan vatandasi degilim diye.ise arabayla gidip gelirim daha ucuz olur dedim registraation alamiorum arabada elimde patlicak galiba su an cok kotu durumdayim ama sabrediyorum para bitti sayilir zaten.napicam hic bir fikrim yok

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

inek çabuk alışmışsın dönmezsin tr ye heralde
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

gencler bisey deyin kafayi yedim burda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bende o zaman problemlerimi paylasim sizinle bende connecticut havaalaninda mc donalsta calisicam diye geldim amerikaya sonra newingtonda calisicaksin 2 haftaligina parmak izi sonucu gelene kadar dediler geldim newingtona 5 gun beklettiler parmak izi icin bu arada gelelim 8 gun oldu daha bugun ise basladim ama newingtonda yer olmadigini bloomfield diye bi yerde calisicagimi soylediler o kadar gunden ve haybeden para harcadigim sureden sonra neyse dun bi gittim ise 2.5 saat surdu 2 otobus degistiriyosun aksam donuste otobus yok 15 dolar taksiye veriyoruz 2 kisi para suyunu cekiyo ayrica hic erkek yok burda turkte yok anasini sattigimin yerinde evler 4 kisilik 8 kiz var ben onlarla kalamiyorum yani gecen gun gelen 2 cinli cocukla 1 hafta pesin vererek ev kiraladik haftaligi 280 dolara sonra cinli cocuklar tasindilar baska sehire kaldim evde tek basima cuma gunune kadar bi cozum bulamazsam 280 dolar tekrar vericem kaldim ortada napicam bilmiyorum daha kotusu araba aldim oyle bi hataya dusmeyin registration vermiyolar amerikan vatandasi degilim diye.ise arabayla gidip gelirim daha ucuz olur dedim registraation alamiorum arabada elimde patlicak galiba su an cok kotu durumdayim ama sabrediyorum para bitti sayilir zaten.napicam hic bir fikrim yok
    Dostum işin zormuş gibi gözüksede inş. düzelir bi yolunu bulursun..Wat konusunda diğer arkadaşlar sana yol göstercektır sanırım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)