Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaslar wat cok kotu gidiyo

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Arkadaslar wat cok kotu gidiyo

500 dolarla geldim 280 dolarim kaldi daha neyworkdayim 23 saattir uyumadim daha sonra yazicam internet cok pahali newyorkra 2dolar 20 dakkasi...cok fena ama duselticam herseyi bole gitmess..morakim cok bozuk sonra yazarim detaylari....plali programli olun yoksa...
    Konu cAv tarafından (17-06-2012 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Küfür İçerikli Mesaj.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ilk gunum ve cok hizli bir sehre geldimi anladim...hicbirsey anlamiyorum...uyursam belki psikolojim duselir ama ne uyumak ne yemek yemek geliyo icimden..Yarin lake george gidicm ve 280 dolarrla ( kendim bile inanamiyorum ama donmeyi bile dusundum bugun...ama uykusuzluktan sanirim sinirklerim bozuldu..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hersey pahali umarim lake georgeda pahali deghildir.abi su 1.55 dolar oulrmu yaa..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

aynen arastırmadan plansız programsız gelınmez buralara. bende cok sıkıntılıyım ama travel ıcın dısımı sıkıyorum. sigaraya basladım =) oda cok pahalı

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Internet icin gir mcdonaldsa felan. Gecmis olsun
    Peki.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

geçmiş olsun nereye harcadın 220 doları alışırsın sıkma canını zamn geçtikce normale döner herşey
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Geçmiş olsun dostum keşke biyerlerden borç felan alıp 500 doların üstüne ekleyebilseydin. Cidden az bir miktar ABD standartlarında. Umarım bir an önce para almaya başlarsın kolay gelsin. Bence geri dönmemeye çalış sık dişini biraz para kazanmaya başladığında sorunun kalmaz diye düşünüyom.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

wat'ta özellikle ilk 1hafta beklentiyi düşük tutmak lazım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dostum sıkma canını ilk hafta her zaman böyledir alışırsın.Sen bir an önce kendini lake 'e atmaya bak. Yemek için git bir mc donalds bul karnını iyice doyur interneti de oradan karşıla boşuna 2 dolar verip durma.Otobüs falan yoksa otostop ile gitmeye bak geçen mubayka la da konuştuk otobüsleriniz en geç 4 de imiş .Güzel haberlerini bekliyoruz.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

allah kurtarsın iyi haberlerini bekliyoruz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

içimi kararttın dostum nasıl gitti 220 dolar merak ettim açıkçası bence gelince bol bol anlatırsın görüşmek üzere sıkma canını
    Konu Alves tarafından (17-06-2012 Saat 08:04 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok üzüldüm ya geçmiş olsun, ama beterin beteri var benm de cüzdanım kayboldu 500 dolar vardı içinde. Geçer heralde bunlarda, hepimize sabırlar güzellikler diliyorum :S

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kitap alsaydın sıkıntıların geçerdi belki neyse dostum nerde yatıyosun mesela ? nyc den direk lake georgia ya mi geçicen, sadece 1 gün içindemi gitti o kadar para? biraz daha anlatırsan tavsiyelerde bulunabiliriz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

greyhoundun otobusunun icindym.pspdn yazyrum.msjlarinz icn sgln drdmi ynlzca sz anlAyblrdiniz.pspdn yaza myrm.dvm edceem.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dostum iş yerine vardıktan sonra bizleri bilgilendir neler oldu neler geçti başından yine geçmiş olsun.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

önce sakin ol herşey yoluna giricek ilk hafta gerçekten sıkıntı ama sonra alışıyosun elindekiyle idare etmeye çalış ve herkesn dediği gibi biran önce çalışcağın yere ulaş iyi haberlerini bekliyoruz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hiç sorun etme bende nyc de 2 gün kaldım ve yaklaşık 300 dolar harcadım çünkü telefonum uymadı dandik bir telefon olmasına ragmen 40 dolar verdim uçakta valizimi kırmışlar 40 dolar valiz aldımotobüstü vs derken ayrıca bir çok şey aldım yemek için yiyemeden attım çünkü hiçbişey yoktu üstünde çikolata gördügüm keki aldım ama içi berbattı vs ve dedigin iyi iyi ben suyu 2 dolara aldım sürekli mesela forumda mc için çok ucuz vs diolardı 2 tane hamburge 1 dolar vs okumuştum ama ben klasik normal bir tavuk burger ile en küçük boy fantaya 8 dolar verdimki amacım internete girmekti ve ben 20 dk içi 5 dolar verdim nete yaaa kolay degilmiş cidden işin kötüsü ben ögrenci oldugumu falan unuttum kendimi ciddi ciddi teizlikçi hissediyorum köle gibi kullanıyorlar bizi ve benim job fairimde günde 6-8 saat yazmasına ragmen oda yokki temizlicek sadece 4 saat çalışıyorum bunun için dün bindim bisiklete tüm yol boyunca sormadıgım yer girmedigim cafe restrant istasyonn ne ararsan kalmadı ama işte yok dua etmekten başka çaremde yok ama herşeye ragmen iyi olacagıma eminimm... aynı şeyi senin içinde umuyorum arkadaşımm sıkma canını

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    greyhoundun otobusunun icindym.pspdn yazyrum.msjlarinz icn sgln drdmi ynlzca sz anlAyblrdiniz.pspdn yaza myrm.dvm edceem.
    işyerine ulaşınca haberlerini bekliyoruz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Pork sausage ye duydugm kadariyla tok tutar hem sen seversin: )hem ucuz bende ilk gitigimde nyc de 2gun gezip okadar para harcamistim. umarim benim gibi beklmzsin isyerine ulastgimda persembe gunuydu ptesi gel dediler 4gun ordan gitti bi de ilkgun beles calistim ilk gunu odemiyordu Mc donald.ki ilk paycheck ini de enaz 14gunsonra verirler biraz idareli kullan parani .kutuphne bulabilirsen 30dk beles internt kullanabilirsin . ii watlar: )
    Konu sucre tarafından (18-06-2012 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazim hata
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

herkeze msj ları için teşekkürler..Kendimi iyi hissediyorum msj ları okudukça dun geldim ve ilk gördüğüm yer ''ali baba'' tabelası oldu ...kendimi içeri nasıl attım anlatamam..sarışınlardı ve ben ing.konuştum 1 2 daakka sonra türkmüsün dediler...hayatımın en güzel cümlesini duyduğuma emindim o anda..Ağlamaklıydım arkadaşlar inanın çok bozuldu moralim..erkek olsanda o psikoloji berbat yani.sonra duvarda ''helal food '' yazısını görunce bana çooooooook manidar geldini söylemeliyim(bilenler bilir ne demek istediğimi) bana yardım ettiler hostel buldular yemek verdiler....şuanda herhangi bir sorun görunmuyorr.demin 1 litre bira içtim gevşemek için braz işe yaradı...(( nedense yemek yiyemiyorum.uyuyamıyorum...)yemekler çok ağır bigmac yedim bidem bulandı ... neywork aynı istanbul gibi zengiler çok kaba gürültülü...bide chelsea diye biyerde kaldım hep gaylar vardı..pc üzerinden yamak kolaymış...1 hafta verin bana herşeyi düzelticem..bu arada komik olucak ama .güzel şeylerde oldu 2 gun içinde vaktim oldukça yazıcam...bu arada beni yanlız bırakmadıgınız için teşekkürler herkeze kızlarada çok teşekkür ederim...Cüzdanını kaybedene bişey diyemedim ama sonra yazıcam onada...geçmiş olsun en azından..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

herkeze msj ları için teşekkürler..Kendimi iyi hissediyorum msj ları okudukça dun geldim ve ilk gördüğüm yer ''ali baba'' tabelası oldu ...kendimi içeri nasıl attım anlatamam..sarışınlardı ve ben ing.konuştum 1 2 daakka sonra türkmüsün dediler...hayatımın en güzel cümlesini duyduğuma emindim o anda..Ağlamaklıydım arkadaşlar inanın çok bozuldu moralim..erkek olsanda o psikoloji berbat yani.sonra duvarda ''helal food '' yazısını görunce bana çooooooook manidar geldini söylemeliyim(bilenler bilir ne demek istediğimi) bana yardım ettiler hostel buldular yemek verdiler....şuanda herhangi bir sorun görunmuyorr.demin 1 litre bira içtim gevşemek için braz işe yaradı...(( nedense yemek yiyemiyorum.uyuyamıyorum...)yemekler çok ağır bigmac yedim bidem bulandı ... neywork aynı istanbul gibi zengiler çok kaba gürültülü...bide chelsea diye biyerde kaldım hep gaylar vardı..pc üzerinden yamak kolaymış...1 hafta verin bana herşeyi düzelticem..bu arada komik olucak ama .güzel şeylerde oldu 2 gun içinde vaktim oldukça yazıcam...bu arada beni yanlız bırakmadıgınız için teşekkürler herkeze kızlarada çok teşekkür ederim...Cüzdanını kaybedene bişey diyemedim ama sonra yazıcam onada...geçmiş olsun en azından..
    dostum umarım herşey daha guzel olacak inşallah.. daha guzel gunler diliyorum..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Eyvallah kayhan..Kendimi iyi hissetmeme neden olan 2. tek şey otobuste fransız bi kızın mail adrsimi almasıydı bişey sordu sonra yanıma oturdu..2.watıymış D kamp alanında çalışıyomus kendisi ve hafta sonu gelicem yanına mail atarım dedi ve gitti çooook güsel kokuyodu... eğer kuruntu yapmadıysam benden hoşlandı sürekli dönüp bakıp durdu Sanırım kızlara zaafım var ...yada gördü ezik ezik duruyorum kaygılı kaygılı geldi hemen faydalandı benden..

Bugun daha iyiyim bazen pc buluncada arkadaşlarıma rapor veriyorum ve aileme..ara ara yazarımm..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Fatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok üzüldüm ya geçmiş olsun, ama beterin beteri var benm de cüzdanım kayboldu 500 dolar vardı içinde. Geçer heralde bunlarda, hepimize sabırlar güzellikler diliyorum :S
    fatoş sen gerçekten şansızmışın ama artık düşünme fatoş üzülsende bi işe yaramıyo bağzı şeyler o yuzden bırak gitsin düşünme...Bende çok zorlandım ama beynimi bi kenarta bırakara kyaşıyorum suanda...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Eyvallah kayhan..Kendimi iyi hissetmeme neden olan 2. tek şey otobuste fransız bi kızın mail adrsimi almasıydı bişey sordu sonra yanıma oturdu..2.watıymış D kamp alanında çalışıyomus kendisi ve hafta sonu gelicem yanına mail atarım dedi ve gitti çooook güsel kokuyodu... eğer kuruntu yapmadıysam benden hoşlandı sürekli dönüp bakıp durdu Sanırım kızlara zaafım var ...yada gördü ezik ezik duruyorum kaygılı kaygılı geldi hemen faydalandı benden..

Bugun daha iyiyim bazen pc buluncada arkadaşlarıma rapor veriyorum ve aileme..ara ara yazarımm..
    sen daha dur orada gayet normal böyle şeyler.. daha ilk gunler bunlar.

bu zaaf bir çoğumuzda var erkek olarak normaldir . sadece kendini fazla kaptırıpta alkolle falan olmadık bilmediğin ortamlara gidipte başını belaya sokma.. ama tadını da çıkar
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bugun tanıştığım çinli bir kız evde 1 yatak boş gel dedi ve bende direk damladım ...zaten kalcak yerşm yoktu sağolsun hillside motel yardımcı oldu 2 gun.. Bugun daha iyiyim..hergı-un yeni ve gusel bişey oluyo gerçekten ve gunuden gune iyileşiyor herşey..2 gun önce evsizdim şimdi eve çıkıyorum ve arkadaşları davet ediyorum hayat çokkk ilginç..Bugun marketten turkey salam aldım sonra ekmek ve bira...midemden garip sesler duyuyorum isyanlarda turk kızlar var evden kek pssta ve çay getirmişler onlarlada iyi vakit geçirdim bugun...hatta biri bu forumdan üye çıktı ve inek olduğumu söyleyince neeee inek senmisin hahahaha dedi ...çoook konu açıyomsumda devam edicemm...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen daha dur orada gayet normal böyle şeyler.. daha ilk gunler bunlar.

bu zaaf bir çoğumuzda var erkek olarak normaldir . sadece kendini fazla kaptırıpta alkolle falan olmadık bilmediğin ortamlara gidipte başını belaya sokma.. ama tadını da çıkar
    kayhan sağol beni anladıgını biliyorum..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum iş yerine vardıktan sonra bizleri bilgilendir neler oldu neler geçti başından yine geçmiş olsun.
    okumusundur heralde duseliyo yavaş yavaş..bu arad bişeyler araştıcaktın bekliyorum sonuçları

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

okumusundur heralde duseliyo yavaş yavaş..bu arad bişeyler araştıcaktın bekliyorum sonuçları

hahaha hülen ne adamsın ya çok sevindim iyi olduğuna,O konuyu araştırdım face den ekle beni oradan da detaylı anlatırım foruma da yazacam güney amerika muhabbetini. facebook.com/heredas

benim vizeyi de 26 sına aldım şükür 1-4 temmuz bende geliyorum USA topraklarına

Bu arada mubayka gelecekti haber yok çocuktan ulaştımı yanına face den ulaştım falan diye bi yazı paylaşmış ama gerisi yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende dün wisconsine geldim benim içinde gerçketen çok kötü geçiyo gecici olarak b,i gece bi otelde kaldık 2 kişilik odaları bile 4 kişi kalıyolar. bilmıyorum böyle olacağı binip geri dönmek istiyorum. Yemek işi gerçekten zor burda , baya bi sıkıntılıyım bilmıyorum napacağımı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dostum sabır ya daha yeni inmişsin. Kalacak yer yurt bulunca bir de para kazanmaya başlayınca hepsini unutacaksın, sizler oraya bunları göze alarak gidiyorsunuz bu tür şeylerde hemen geri dönmeyi düşünmeyin eğlenmenize bakın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)