hiç sorun etme bende nyc de 2 gün kaldım ve yaklaşık 300 dolar harcadım çünkü telefonum uymadı dandik bir telefon olmasına ragmen 40 dolar verdim uçakta valizimi kırmışlar 40 dolar valiz aldımotobüstü vs derken ayrıca bir çok şey aldım yemek için yiyemeden attım çünkü hiçbişey yoktu üstünde çikolata gördügüm keki aldım ama içi berbattı vs ve dedigin iyi iyi ben suyu 2 dolara aldım sürekli mesela forumda mc için çok ucuz vs diolardı 2 tane hamburge 1 dolar vs okumuştum ama ben klasik normal bir tavuk burger ile en küçük boy fantaya 8 dolar verdimki amacım internete girmekti ve ben 20 dk içi 5 dolar verdim nete yaaa kolay degilmiş cidden işin kötüsü ben ögrenci oldugumu falan unuttum kendimi ciddi ciddi teizlikçi hissediyorum köle gibi kullanıyorlar bizi ve benim job fairimde günde 6-8 saat yazmasına ragmen oda yokki temizlicek sadece 4 saat çalışıyorum bunun için dün bindim bisiklete tüm yol boyunca sormadıgım yer girmedigim cafe restrant istasyonn ne ararsan kalmadı ama işte yok dua etmekten başka çaremde yok ama herşeye ragmen iyi olacagıma eminimm... aynı şeyi senin içinde umuyorum arkadaşımm sıkma canını
Bookmarks