hiiic moralini bozmaarkdasim ben san diegoda pedicab yaptim. toplamda 100 e yakin Turk var pedicab yapan ve tisort satmaya giden. Firmalar anlasmis gibi bunlarin %80 i ayni binada kalir hatta adini da veriyim avalon diye bir bina. zamanla kaynasiyosun tabi Turklerle. en cok kaynastigimiz 4 daire vardi. birinde 6 birinde 11 birinde 5 Turk birindede 3 Turk 1 meksikali kaliyordu. bunlar surekli beraber oldugumuz grup bunlarin disindada suruyle Turk taniyoruz ayrica.
Tum bu olumsuzluklar icinde bende temmuz ayinda boyle giderse donerim diye dusundum ama sonra zamanla herkes amerikalilarla tanisti her tanisan da aramiza getirdi bu sayede Turk yabanci herkes kaynasti . Bi sure sonra her aksam artik bize musaitmisiniz diye sormadan gelirdi Amerikalilar. sonuc olarak biz bile ingilizce konusup kendimizi gelistirdiysek ki emin ol cok faydasini gorduk cevrendeki 4 5 Turk 'ten korkma.
Tabi tum bu dediklerimin yaninda bu birazda sans isi. umarim sansin yaver gider. ama Turk var diye adamlari da dislamaben Turklerle de seyahat yaptim amerikalilarla da en cok eglendigim Turklerle olandi tabiki. isin ingilizce pratigi yaninda seyahat kisminda eglencesi var. Bol sanslar
![]()
Bookmarks