Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ev arkadaşlarının hepsinim Turk olması?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Ev arkadaşlarının hepsinim Turk olması?

Arkadaslar kalacağım yer yurt tarzı bir yer 8 kisi toplamda olmak üzere her odada 2 kisi kalacak sekilde belirlenmiş....fakat sıkıntı kalacağım elemanların hepsinin turk olması benim gitme amaclarımdan biri İngilizce pratik yapmak.... Bu durum çok canımı sıktı dün aldığım haberle.... Tavsiyelerinz bekliyorum....programı bile iptal etmeyi düşündüm bı ara o derece yani Pazartesi sabah da uçuyorum. Ne olur bı akıl verin....
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

20 gündür willistondayım fellik fellik türk arıyorum ama hala bulamdım. 4 tane türk olduğunu duydum haftada 1 gün off günüm olduğu için ziyaret etme fırsatı da bulamadım. yarın kısmetse çalıştıkları yere gitcem. seninle tam tersi duyguları paylaşıyoruz. hiç türk olmaması da çok kötü. aslında ne benimkisi iyi ne seninki

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 gündür willistondayım fellik fellik türk arıyorum ama hala bulamdım. 4 tane türk olduğunu duydum haftada 1 gün off günüm olduğu için ziyaret etme fırsatı da bulamadım. yarın kısmetse çalıştıkları yere gitcem. seninle tam tersi duyguları paylaşıyoruz. hiç türk olmaması da çok kötü. aslında ne benimkisi iyi ne seninki

Senin yerinde olmayi cok isterdim su an...

Tavsiyesi olanlarin tavsiyesini bekliyorum arkadaslar canim cok sikkin....
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

muhattap olmıcaksın o zaman türklerle.eğer yakın arkadaslarınsa ingilizce konusmaya calısın.onun haricinde yapabiiliceğin tek şey işini veya sehrini değiştirmen

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bu senin elin kardeşim bende ing speaking yapmak için gidiyorum ve 3 arkdaşımla ama anlaştık ing konusmaya çalışcaz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı slytein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu senin elin kardeşim bende ing speaking yapmak için gidiyorum ve 3 arkdaşımla ama anlaştık ing konusmaya çalışcaz
    O dedigin sistemin uygulamaya gecmis haline simdiye kadar rastlamadim... =)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı slytein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işi geçeceksin herkes oyle gidiyor ama kimse konuşmuyor ingilizceyi öğrenmek için biraz zora düşmen gerekiyor oyle bi durumdada kimse ingliizce konuşmuyor full türkçe

takma kafaya hocam ilk gittiğinde biraz kolaylık olur sana hem bir iki haftadan sonra oda arkadaşını değiştirirsin konuşup başka ülkeden gelen watcının odasına geçersin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o işi geçeceksin herkes oyle gidiyor ama kimse konuşmuyor ingilizceyi öğrenmek için biraz zora düşmen gerekiyor oyle bi durumdada kimse ingliizce konuşmuyor full türkçe

takma kafaya hocam ilk gittiğinde biraz kolaylık olur sana hem bir iki haftadan sonra oda arkadaşını değiştirirsin konuşup başka ülkeden gelen watcının odasına geçersin

Insallah oyle olur hocam ya...canimi cok sikti bu durum......

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hiiic moralini bozma arkdasim ben san diegoda pedicab yaptim. toplamda 100 e yakin Turk var pedicab yapan ve tisort satmaya giden. Firmalar anlasmis gibi bunlarin %80 i ayni binada kalir hatta adini da veriyim avalon diye bir bina. zamanla kaynasiyosun tabi Turklerle. en cok kaynastigimiz 4 daire vardi. birinde 6 birinde 11 birinde 5 Turk birindede 3 Turk 1 meksikali kaliyordu. bunlar surekli beraber oldugumuz grup bunlarin disindada suruyle Turk taniyoruz ayrica.

Tum bu olumsuzluklar icinde bende temmuz ayinda boyle giderse donerim diye dusundum ama sonra zamanla herkes amerikalilarla tanisti her tanisan da aramiza getirdi bu sayede Turk yabanci herkes kaynasti . Bi sure sonra her aksam artik bize musaitmisiniz diye sormadan gelirdi Amerikalilar. sonuc olarak biz bile ingilizce konusup kendimizi gelistirdiysek ki emin ol cok faydasini gorduk cevrendeki 4 5 Turk 'ten korkma.

Tabi tum bu dediklerimin yaninda bu birazda sans isi. umarim sansin yaver gider. ama Turk var diye adamlari da dislama ben Turklerle de seyahat yaptim amerikalilarla da en cok eglendigim Turklerle olandi tabiki. isin ingilizce pratigi yaninda seyahat kisminda eglencesi var. Bol sanslar
    Konu oguzerdem1 tarafından (17-06-2012 Saat 01:19 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiiic moralini bozma arkdasim ben san diegoda pedicab yaptim. toplamda 100 e yakin Turk var pedicab yapan ve tisort satmaya giden. Firmalar anlasmis gibi bunlarin %80 i ayni binada kalir hatta adini da veriyim avalon diye bir bina. zamanla kaynasiyosun tabi Turklerle. en cok kaynastigimiz 4 daire vardi. birinde 6 birinde 11 birinde 5 Turk birindede 3 Turk 1 meksikali kaliyordu. bunlar surekli beraber oldugumuz grup bunlarin disindada suruyle Turk taniyoruz ayrica.

Tum bu olumsuzluklar icinde bende temmuz ayinda boyle giderse donerim diye dusundum ama sonra zamanla herkes amerikalilarla tanisti her tanisan da aramiza getirdi bu sayede Turk yabanci herkes kaynasti . Bi sure sonra her aksam artik bize musaitmisiniz diye sormadan gelirdi Amerikalilar. sonuc olarak biz bile ingilizce konusup kendimizi gelistirdiysek ki emin ol cok faydasini gorduk cevrendeki 4 5 Turk 'ten korkma.

Tabi tum bu dediklerimin yaninda bu birazda sans isi. umarim sansin yaver gider. ama Turk var diye adamlari da dislama ben Turklerle de seyahat yaptim amerikalilarla da en cok eglendigim Turklerle olandi tabiki. isin ingilizce pratigi yaninda seyahat kisminda eglencesi var. Bol sanslar

Oğuz dostum biz seninle hiç karşılaşmadık mı o kadar türkün arasında ben seni hatırlamıyorum facebook falan varsa yollasana
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuz dostum biz seninle hiç karşılaşmadık mı o kadar türkün arasında ben seni hatırlamıyorum facebook falan varsa yollasana
    bende sabahtan beri seni hatirlamaya calisiyorum kardesim ama bulamadim ) yolladim pm olarak )

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tamamdır dostum
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kimse sizi orda oda arkadasinizla surekli takilin diye zorlamiyor.. gidin amerikalilarla ya da diger watcilarla takilin kimse Turklerle takilmak zorunda degill.. ayni odada kalmak bahane degil ingilizce icin gun icinde tum gun yabancilarla birarada olabilirsin aksam yatarken de iki satr Turkce konusmak kotu degil oldukca da iyi birseydir.. gun icinde yabancilarla takil olsun bitsin..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

onlarla takilmak zorunda degilsin ki.is yerinden arkadas yap onlarla takil.hem cevre hem ingilizce

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)