Evet arkadaslar baslıktan da anlasıldıgı gibi wat serüvenini bayram için bırakıp dönecek olan var mı?
Evet arkadaslar baslıktan da anlasıldıgı gibi wat serüvenini bayram için bırakıp dönecek olan var mı?
hiç sanmıyorum wat serüvenini bayram için bırakıp dönecek birinin çıkacağınıç zaten kimsede ben varım dememiş başlığa. ayrıca abd'ye gidiyorsun yaz sezonu için neden bayram için bırakıp dönesin ki?
saçma bi soru dünyanın öbür ucundan bayram için kim dönerki
Ben abimin dugunu icin bile gelmiyorum. Bayram da neymis..... =)
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Osman38 cidden bayram için dönmeyi düşünüyormusun ? Kim döner yahu ?![]()
Ya çok kararsızım. Belki bir daha amerikaya gelme imkanım olmıcak ama yerim işim cok kötü. iş yerinde en yakın yasıtım 30 yasında.Kaldıgım yer bır depoya acılmıs bır oda. Benden baska wat öğrencisi yok gelmicekmiş de. Benim ingilizcem iyi değil belki gelişir demiştim odada konusacak kimmse yok konuşamıyorm da gelişmicek böle. Massachusettsde lee diye bir yerde kalıyorum çok küçük2 caddelik bir yer diyebilirim. Supermarket oldugunu 1 hafta sonra öğrendım. Açıkcası arastırmadan geldım. yerim kötü umdugumu bulamadım.
ne bayramı bu bayram ?
kurban bayramı dediğini varsayarak zaten o tarihler arası wat sezonundan herkes dönmüş oluyor. ben daha gitmedim bile, bu kadar geç gitmeme rağmen 15 ekimde dönüyorum bayrama yetişiyorum.
ben de ilk mesajı okuyunca özellikle bayramda burada olmak için dönüyorsun zannettim ama sen orada mutlu olmadığın için dönmek istiyormuşsun. valla bizi de ne bekliyor bilmiyoruz ama bence gitmişken sık dişini. dediğin gibi bi daha amerikaya ne zaman geleceksin. 30 yaşında da olsa adamla bi şeyler konuşmaya çalış bence. sonuçta 30 da olsa kafa adamsa gayet güzel muhabbet edilebilir. 60 fln değil adam sonuçta genç yine de. tabi yaşıtın gibi şakalaşıp eğlenemezsin ama ingilzcene faydalı olur. işin bitince ztaen travel kısmında kesin eğlenirsin gezerken.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks