Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Samsung galaxy s 3

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Samsung galaxy s 3

Arkadaslar hay harbor diye bi clubde amelelik yapiyorum ama kalma yeme icme bira dahil sinirsiz haftalik 50 dolar oduyorum saatlik 8 aliyorum ve overtimei asiyorum hep 44 saat falan oluyo allaha sukur bozmasin iyi kkazaniyorum fishers islandda bu club new yorka bagli seneye gideceklere oneririm neyse iki sorum olucak galaxy s3 alicam haftaya hangi siteden almaliyim ve unlocked oldugu icin hatsiz olarak amerikada fotoraf internet gibi fonksiyonlarini kullanmam turkiyeye donunce bi sorun yaratirmi

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

işin güzel gibi ne yapıyorsun orda biraz daha bilgi verirsen gidecekler için güzle olur galaxy konusunda pek bir bilgim yok benım ama netten değilde normal mağazadan al alırken unlock istediğini belirt ona göre verirler zaten
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

işin güzelmiş allah daha çok versin. telefonu ebay.com dan alabilirsin. arama kısmına yazarken sonuna unlocked dersin veya factory unlocked dersin. uygunlar çıkar
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Hay harbor club Tenis havuz golf ustune kurulu bi isletme new yorka bagli bi adada bulunuyo temmuz gibi dugunler oluyo extra is cikiyo surekli garson olarak da calisabilicem yani temmuzda bi haftada 52saat falan olucak benim asil isim golf sahasinda cim bicmek duzenlemek falan tek sorun baya sicak olmasi gunes altinda calismam yeme barinma gercekten cok ucuz bana gore ve barlar falan var burda ama yasim yirmi oldugu icin doormen beni iceri almadi eglenceside var tek para harcicagim yer sigara ve travel turkiyeden sigarada goturdum iki karton geleli onbir gun oldu kurus para harcayamadim burda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)