Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapmaliyiz???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence de kötü fikir. dönmeyin arkadaşlar. bakın geçen yıl bir arkadaş iş saati çok değil burası güzel değil falan deyip geri döndü. o gittikten 1-1.5 hafta sonra iş saatleri 2-3 kat arttı. hiç gitmediğimiz ev psrtilerine çağırdılar. çünkü artık muhabbetimiz vardı hepsiyle. temmuzun ortasında gitti arkadaş. ağustos ve eylül ise çok güzel geçti. alışacaksınız. rahat olun ve stres yapmayın.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de kötü fikir. dönmeyin arkadaşlar. bakın geçen yıl bir arkadaş iş saati çok değil burası güzel değil falan deyip geri döndü. o gittikten 1-1.5 hafta sonra iş saatleri 2-3 kat arttı. hiç gitmediğimiz ev psrtilerine çağırdılar. çünkü artık muhabbetimiz vardı hepsiyle. temmuzun ortasında gitti arkadaş. ağustos ve eylül ise çok güzel geçti. alışacaksınız. rahat olun ve stres yapmayın.
    donmek kotu bi fikir gercekten, calismali para biriktirmeli en azindan diye dusunuyorum, masraf ciksin bisekilde

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

2 iste dun ilk haftami bitirdim haftada yaklasik 60 saat calisiyorum. baya para yapacagim burda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks