Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapmaliyiz???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bende arastırmadan geldım sızın anlattıgınız yerden bır farkı yok ıstelık sahıl flnda yok ıs yerınde en yakın yasıtım 30 yasında. kaldıgım yerde benden baska kımse yok ben napıyım. ben sadece calısıp para kazanmak ıcın gelmedım kı buraya. bır arkadasım olur konusurum ıngılızcem gelısır eglencelı olur dıe dusunmustum. suan bu durumdan cok rahatsızım. işverene baska ogrencı gelecek mı dedım yok gelmıcek dedı. Bende ne yapmalıyım bılmıyorum. bayrama kadar durup donsem mı dıyorum ama yanlızlık cok zor dığerlerı sorun değilde.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı osman38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende arastırmadan geldım sızın anlattıgınız yerden bır farkı yok ıstelık sahıl flnda yok ıs yerınde en yakın yasıtım 30 yasında. kaldıgım yerde benden baska kımse yok ben napıyım. ben sadece calısıp para kazanmak ıcın gelmedım kı buraya. bır arkadasım olur konusurum ıngılızcem gelısır eglencelı olur dıe dusunmustum. suan bu durumdan cok rahatsızım. işverene baska ogrencı gelecek mı dedım yok gelmıcek dedı. Bende ne yapmalıyım bılmıyorum. bayrama kadar durup donsem mı dıyorum ama yanlızlık cok zor dığerlerı sorun değilde.
    sonuçta farklı bir yerdesin bence bu tecrübe bir daha ele geçmeye bilir. kalabildiğin kadar kalıp durumdan zevk almaya bak. dönmeyi düşünme bence. ben ilk senemde erken döndüm pişman oldum.

Haberin olsun.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta farklı bir yerdesin bence bu tecrübe bir daha ele geçmeye bilir. kalabildiğin kadar kalıp durumdan zevk almaya bak. dönmeyi düşünme bence. ben ilk senemde erken döndüm pişman oldum.

Haberin olsun.
    işte sizin tecrubelerınız bızım ıcın onemlı ama yanlızlıktan bıktım. bayramdan sonra 20 gunum kalıyor bayrama donmek ıyı bır fıkır mı kotu bır fıkır mı acaba

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı osman38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte sizin tecrubelerınız bızım ıcın onemlı ama yanlızlıktan bıktım. bayramdan sonra 20 gunum kalıyor bayrama donmek ıyı bır fıkır mı kotu bır fıkır mı acaba
    kötü fikir bence..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks