Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yooo haklısın aslında orada kalırsan iyi güzel ama buradan bir diploma ile gitmen daha iyi çünkü oraya gidince elinde ne diploma ne bir şey yoksa en alt seviye işlerde çalışacaksın yani bir mucize olması lazım ki amerikada da hayatını kurtarısı misal muhtar kent adam 1000 dolarla gidiyor amerikaya raf dizerken şimdi coca cola nın ceo su sen dusun sans da lazım
Onu diyorum bende biliyosun bağzı şeyler şansa bırakılmamalı..o yuzden zaten okuyoruz caba sarfediyoruz..Ama mezun olduktan sonra gitmekde sorunlu vize aldık dyelim..gittik çalışma izni barınma izni olmadan kalıcaz..(dil okulu bahanesiyle)hep diken üstünde.. tabi yaş gelicek 25 e o zamanda artık basit işler bize zor gelcek kaldıramıcaz..Çok büyük risk..türkiyede saydığım sınavlardan başarılı olduktan sonra zaten yaşam standartları fena değil...Ben hep görüyorum 2 sınıf işlerle uraşıyolar adamlar orada..Mesela 15 ıl kalmış şirketimin temsilcisi şimdi gelmiş supervisor gibi bişey olmuşş vs... Çok çok iyi düşünülmeli..sadece master için giderim mesela ben.

HAKLISIN MEZUN OLDUKTAN SONRA GİTMEK DAHA MANTIKLI