evet arkadaşlar internet bankacılıgı kullanacagım işte yazın kira borç vs odemek ıcın acaba orada avea yada vodofone cekermı minneapoliste olacagım da
evet arkadaşlar internet bankacılıgı kullanacagım işte yazın kira borç vs odemek ıcın acaba orada avea yada vodofone cekermı minneapoliste olacagım da
müşteri hizmetlerini arayıp hattını yurt dışına açtırman gerekiyor daha sonra telefonun orda başka bi operatör üzerinden çalışır sorun olmaz ama faturalı ise hattın gitmeden normal ödemeli hatta geç yoksa gelince sürprz bir faturala karşılaşabilirsin yur dışı kullanım ücretleri çok yüksek
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
faturalı degıl ya normal ogrencı hattıya işte ınternet bankacılıgı mesajla bir şifre atıyor ya eger hattım orada cekemezse buyuk ıhtımal gıremeyecegım yada şifresiz girebilme şansımız olurmu ınternet bankacılıgına
internet bankacılığı işlemlerinde cep anahtar sistemine geç.telefonuna bir program yüklüyorlar.giriş yaparken mesaj göndermiyorlar sen telefondaki şifreyi giriyorsun bunun için telefonun çekip çekmemesi önemli değil.ben bu şekilde kullandım.
avea ve vodafone geçen sene çalışmıyordu. turkcell canavar gibi çekiyordu at&t üzerinden.
vodafone son zamanlar iyi bir atak yapmış gibi görünüyor kapsama alanıyla ilgili ancak bunu amerikada yaptı mı bilmiyorum ?.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
cep anahtar nasil oluyor acaba
Ya zaten turksel ve vodafone kesin çekiyor ATT veya diğer sebekeler üzerinden o yüzden sıkıntı yapma.mesajın gelir.hatta turkiyeden bedava mesajı olanların mesajı bile sana geliyor.
vodafon faturasız hat abd de çekmıyor sanırım. avea faturalı hattım ıle cok rahat konustum aılemle. ama turkıyeyı aramanın dksı 6tl aranmanın dksı 2 tl olnca dunya hattımı actırdım =)
avea çekiyor ben açtırdım 30 dk 20 tl ödüyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks