Arkadaşlar checkmytrip.com sitesiyle firmanın bana attığı biletin saatleri arasında fark var. checkmytrip'e göre daha erken varıyorum. Air France sitesinden de kontrol ettim şimdi onda da aynı. uçak bileti erkene alınmış diyebilir miyiz?
Arkadaşlar checkmytrip.com sitesiyle firmanın bana attığı biletin saatleri arasında fark var. checkmytrip'e göre daha erken varıyorum. Air France sitesinden de kontrol ettim şimdi onda da aynı. uçak bileti erkene alınmış diyebilir miyiz?
biletinde ne yaziyorsa o onemli olan kalkis saaati degisiyor mu varis onemli degill
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sana haber vermeden yada mail atmadan saatini değiştiremezler ama saat farkından dolayı bir karışıklık çıkmış olabilir
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
havayolları uçuş saatlerini uçuş numaralarını ve güzergahlarını her an değiştirebilir. en garantisi uçuşunuzdan 24 saat önce son bir kontrol etmek ve farklılık olması durumunda da havayoluna durum ile ilgili başvurmaktır. 24 saatten daha az kalan uçuşlarda genelde bir değişiklik olmaz. olduğu da çok nadir görülmüştür.
bu gibi durumlarda genelde kısa mesaj ile bilgi verilir yolculara ancak mesajın gelmeme ihtimali de olabilir.
eğer sen daha şimdiden farklılık görüyorsan ya bu uçuş ile ilgili bir değişiklik olmuştur. ya da buradaki danışman şirketin sana uçak detaylarını hatalı göndermiş olabilir.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
checkmytrip ve airfrance'nin sitesine göre 17.39 kalkış
şirketin bana attığında ise 20 40 kalkış.
sanırım ilkini dikkate alıcam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks