bu kredi kartlarımı yurtdışında direk kullanabiliyormuyum...Herhangibir banka işlemi yapmama gerek varmı?mesela yurtdışına açtırmak gibi?
bu kredi kartlarımı yurtdışında direk kullanabiliyormuyum...Herhangibir banka işlemi yapmama gerek varmı?mesela yurtdışına açtırmak gibi?
Dostum kredi kartını yurt dışında kullanabiliyorsun herhangi bir açtırma falan talebinde bulunmana gere yok mastercard olduğu için.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Anladım iyi o zaman...benim borçlarım var kredi kartlarına onuda ödüyebilirmiyim peki ordan.Yoksa 3 ay faize binecek![]()
Valla internet bankacılığın varsa başka banka kartlarından ödeyebilirdin. bana şerefsiz bankanın birisi 4 ay ödeyemediğim için orada kartıma bloke koymuştu en mantıklısı burada öde öyle git dostum başın ağrımasın.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
yanilmiyorsam 2 ay odenmeyince kapatiyorlar kulanima ve 3 ay odenmezse hacize veriyorlar.. haberin olsun.. arkadasimin basina geldi.. sen en iyisi ailene money gram ile para yolla her ay onlar turkiyeden yatirsin borcunu.. money gram sitesinden sana en yakin merkezini ogrenirsin onlarda turkiyedeki anlasmali bankalardan cekerler paralarini..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks