Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İnternet Sorunu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart İnternet Sorunu

Amerika 'ya giderken VINN almak ne kadar mantıklı olur arkadaşlar ? bilgisi olan olur da hemen aydınlatırsa sevinirim. 2 gün sonra gidiyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

kesinlikle gerek yok gsm şirketlerinin yurt dışı internet paketleri çok fahiş fiyatlarda kullanılmaz zaten gideceğin yerde kesinlikle net olur orda olmazsa çalıştığın yerde olur yanı bi şekilde netin olur
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bence de mantıksız..
    Akıllı telefon kullanıcısıysan eğer hat+internet paketleri var. Sınırsız 50-60$ gibi fiyatlarla hem Türkiye ile hem Amerika'daki arkadaşlarınla haberleşirsin hemde net kullanırsın. Sadece net için kullanacağın parayla hepsini aradan çıkarırsın..

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anlıyorum teşekkürler.ilk gittiğim günlerde iyi olur die düşünmüştüm.çünkü iletişim açısından kullanabileceğim şu an elimde hiçbir şey yok.sadece şirketten e-mezun kart die bişey verdiler.pin ini aktif ettim ama açılan sitede tel numarası istiyor.normal avea numaramı yazdım.kod olarak başına amerika kodu mu türkiye kodu mu gelecek bilemedim.ben iner inmez elimde bi internetim olsun hemen sevis i aktif edeyim falan filan istiyorum.galiba çok şey istiyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozge_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlıyorum teşekkürler.ilk gittiğim günlerde iyi olur die düşünmüştüm.çünkü iletişim açısından kullanabileceğim şu an elimde hiçbir şey yok.sadece şirketten e-mezun kart die bişey verdiler.pin ini aktif ettim ama açılan sitede tel numarası istiyor.normal avea numaramı yazdım.kod olarak başına amerika kodu mu türkiye kodu mu gelecek bilemedim.ben iner inmez elimde bi internetim olsun hemen sevis i aktif edeyim falan filan istiyorum.galiba çok şey istiyorum
    e-mezun kart aslında kullanışlı ve ucuz sabit hatlar için.
    Sitesinde yazman gereken telefonların kodları yazıyor.
    Hatta telefon nolarını kayıt ediyorsun ve sonra tekrar çevirmek durumunda kalmıyorsun. Yakınından birini aramayı dene istersen. Ben o şekilde öğrendim kullanmayı.
    Ama tabiki bütün herşeyi bir arada yapmak istiyorsan akıllı teline hat ya da prepared tel alman makbul..

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

biz arkadaşımla t mobile stick aldık yani vınn ayda 30 dolar yükleyip dilediğimizce kullandık yani erie gölünün ortasında bile netteydin hayattan interneti alın geri neyi kalır kiii ama aktivasyonu falan bissürü cart curt wireless varsa asıl ona gerek yok

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

o mezun kartlar çok kullanışlıdır kullnmasını öğren inince herhangi bi telefon klübesine git ücretsiz kullanırsın onu üstünde yazar hangi numarayı arıyacağın pinini aktif ettiysen sorun olmaz arar pini girersin sonra numarayı girersin ama sabit hatlar arnıyordu ondan heralde tam hatırlıyamadım herhangi birine pay phone nerde dersen sana telefon klübesini gösterir her metro istasyonunda felan vardır yanı bulması kolay her köşede var
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)