Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 144 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New Hampshire / North Conway

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı gfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş Türkiye nini yarısı North Conway e mi gelıyor D
    kesinlkle yaa,bnm bde bnu istememn amacı dili gelştrmekti fln ama olsun ya yanlız olmaktan iidir

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bayanları Donutsa vermişler erkekleride abur cubura pizzacı falan

Pizza hut beklerim planlar büyük
    sana cv getirekde bize pizza hut tan iş ayarlarsın hacı olurmu?
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaş Türkiye nini yarısı North Conway e mi gelıyor D
    sorma ya herkes orda ya da çevresinde biyerde

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana cv getirekde bize pizza hut tan iş ayarlarsın hacı olurmu?
    çok mantıklı olur .bi de housingler yakın olursa eğer bedava yiyecek alan olursa ortaklaşa yemek partileri yaparız.buarada kim nerde kalıyo bulabildiniz mi ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gulse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok mantıklı olur .bi de housingler yakın olursa eğer bedava yiyecek alan olursa ortaklaşa yemek partileri yaparız.buarada kim nerde kalıyo bulabildiniz mi ?
    biz eger vizemızı alısak allahın ıznıyle yaslı bı bayanın yanında kalıcaz odasını kıralıycak bize işverenler ayarladı sagolsunlar dediğim gibi ds lerde geldi hersey hazır birtek görüşme kaldı
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

orda YERİM ayarlayacak patron. ben cv getireyimmde bana da iş bulun bitane
    Türk günü yapacam ben orda parti şeklinde katılan katılır. kalacak yerim biraz uzak ama galiba walmarta 300 m .
    @skyline ve @gülse valla yemek konusu önemli Allahtan pizza hut tayım ama başka şeyler yemem lazım.

gitmeden birbirimize mail adreslerimizi verelim yaww süper ortam olacak orda çünkü.
    yazın baaam mailleri arkadaşlar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

banada bitane ikinci iş blun ya bzde bol bol donut yeriz artık,dönüşümlü brbrmzn karnını doyururz havası fln nasıl oluomş burann herhangi bi blgnz var mı ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Büş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.Bu yaz,arkadaşımla North Conway Grand Hotelde çalışacağız.İş ayarlandı ama kalacak yer bulma sıkıntısı yaşıyoruz.Daha önce buraya gitmiş olanlardan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyoruz.
    Ben de North Conway Grand Hotel'de çalışacağım. Konaklama ile ilgili bi ilerleme var mı sende?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Cool

Alıntı kpd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada bitane ikinci iş blun ya bzde bol bol donut yeriz artık,dönüşümlü brbrmzn karnını doyururz havası fln nasıl oluomş burann herhangi bi blgnz var mı ?
    Kuzeyde oldugu için eylül de bi tarafınız donabılır ama kıyafet ucuz oldugu için ordan takılabilirsiniz tek hırkayla gelin kafî bence

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Kuzeyde oldugu için eylül de bi tarafınız donabılır ama kıyafet ucuz oldugu için ordan takılabilirsiniz tek hırkayla gelin kafî bence
    eet yaa,soğuk havalrıda hiç sevmem ama başa gelen çekilirmiş artık ordan alırız üşümeyz bölece

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

NORTH CONWAY E gelip halay çekmeyen misket fidayda çiftetelli oynamayan bizden değildir

http://www.youtube.com/watch?v=Ok-TWIns5jE
    )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

gitmemize 1 aydan azkaldı. gitmeden birbirimize ulasacağımız e-mail adreslerini ulaştıralım arkadaşlar.
    Konu gfb tarafından (27-05-2012 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway şehrine gittim. bu sene de gitcem inş. ama geçen sene kaldığım yer doluymuş şu anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var mı iletişime geçebileceğim?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı the_germanwings Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar yönetici. ben geçen sene north conway şehrine gittim. bu sene de gitcem inş. ama geçen sene kaldığım yer doluymuş şu anda.orda kalacak yer ayarlayan birileri var mı iletişime geçebileceğim?
    Bu sene benimde bağlantı kurduğum yerlerin hepsi dolu.Ev sahipleri hep sponsor bağlantılılar ve Wat öğrencilerine ayırtılmış yerler.Ama Ned'in evlerinden varsa boş onda vardır facebooktan ekleyip sorabilirsin.Bu arada gecen sene oradaysan benim seni tanımam lazım nerede calışıyordun isim neydi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ismim enes . geçen sene burger king de çalıştım. bilirsin berbat bi yerdir . o dediğin kişiye nasıl ulaşabilirim? telefon numarası var mı?

Tecrübe Puanı
    24

ismim enes . geçen sene burger king de çalıştım. bilirsin berbat bi yerdir . o dediğin kişiye nasıl ulaşabilirim? telefon numarası var mı?
    Banana Village de kalan uçak mühendisi Kayserili Enes Musa ben hacı musa.

Ned Sullivan diye aratsana facebookta veya internet sitesi de var google dan da bakabilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

musa sen misin yaa? geçen sene new hampton da çalışıyorun? sonradan settlers green e girdin ikinci iş oarak . hani bi gece yarısı gelmiştin bize ... banana vilaage da .

Tecrübe Puanı
    24

musa sen misin yaa? geçen sene new hampton da çalışıyorun? sonradan settlers green e girdin ikinci iş oarak . hani bi gece yarısı gelmiştin bize ... banana vilaage da .
    Hacı sen kafayı güzel yaptın heralde new hampton nereden cıktı Green Granite deydim.Aynen gece yarısı geliyordum yine gece yarısı görüyordum seni MC te çalışırken

Ev arkadaşın Eddy gitmiş heralde oradaymış onunla bağlantı kursana belki ayarlar sanada yer.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ned de fazla yer kalmamış. olanlarda wat cılara ayrılmış. cav senin okul işi ne oldu be bilader ? ktu hep geç bitiyor. bitirme bütü biter bitmez I fly to boston
    FENER BAHÇE

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vay bee musa . iii oldu yaa sana rastladığım. bu sene de geleceksin haa. biliyorum eddy orda. o da yer bulamamış da. o yüzden biraz korkmaya başladım. bu sene dunkin donuts a gidiyorum. sen nereye gidiyosun?

Tecrübe Puanı
    24

Ned de fazla yer kalmamış. olanlarda wat cılara ayrılmış. cav senin okul işi ne oldu be bilader ? ktu hep geç bitiyor. bitirme bütü biter bitmez I fly to boston
    Hacı cokta şikayet etmiyorum ben ktünün 10 temmuzda bittiği günleri hatırlıyorum biliyorsun finaller var şuan onlarla uğraşıyorum mezun büte de kaldık kesin en az ay sonuna kadar buradayız anlayacağın.

vay bee musa . iii oldu yaa sana rastladığım. bu sene de geleceksin haa. biliyorum eddy orda. o da yer bulamamış da. o yüzden biraz korkmaya başladım. bu sene dunkin donuts a gidiyorum. sen nereye gidiyosun?
    Dunkin iyi olmuş Burger kingten iyidir bu sene ne olduysa Türk topluyor önceki seneler hiç türk çalıştırmamışlardı.Gececi tayfa olarak Dunkinciyimdir gece shift ine girersen görüşürüz bol bol yine

Bu sene Settlersı birinci iş green graniteyi 2.iş yapıyorum hacı outlette başka işe de gecebilirim ama granite benim çöplüğüm oldu orası rahat oluyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ohh ohh iiimiş yaa . bu sene kaç türk var bilmiyorum da dediğin gibi geçen sene türk azdı. bakalım yaa inş gece işi verir. oranın patronu benim kızın amcası bilirsin yani. işi kız ayarladı . acayip olacak bu sene de kalacak yer arıyom işte. şu ned dedikleri adama bi türlü ulaşamadım .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

banana village diye bir yerde kalınabiliyormuş sanırım.bilgisi olan var mı? çarşamba günü north conway de olucam ama son dakika aksiliği yüzünden açıkta kalabilirim.acil yardım!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vizemizide aldık 13 u ucuyoruz allahın izniyle beyler orda görüşürüz umarım
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

banana village diye bir yerde kalınabiliyormuş sanırım.bilgisi olan var mı? çarşamba günü north conway de olucam ama son dakika aksiliği yüzünden açıkta kalabilirim.acil yardım!!
    bir kaç arkadaş gittiler ned sullivan apartmentta kalıyolar pek beğenmemişler fakat wat öğrencilerini alıyo diye biliyorum.
    buarda çarşamba günkü uçağın kaçta ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

vay be bende ned deyım herkes orda galiba
    FENER BAHÇE

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de ned ile taa nisanda görüşmüş ayarlamıştım ama adam unutmuş bizi ve yerimizi başkasına vermiş.ve hiç yeri kalmamış.2 kişilik yer ayarlamamız lazım arkadaşlar.ortaya son dakikada çıktığı için çoookk fena oldu. yardım edebilecek olan var mı? çarşamba 15.20de iniyor uçak ama 15.40taki otobüsü kaçırıcaz büyük ihtimal o yüzden ertesi gün 13.00 gibi orada olucaz. Lütfen biri yardım etsin yer bulmamıza. Resmen ortada kaldık

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben de ned ile taa nisanda görüşmüş ayarlamıştım ama adam unutmuş bizi ve yerimizi başkasına vermiş.ve hiç yeri kalmamış.2 kişilik yer ayarlamamız lazım arkadaşlar.ortaya son dakikada çıktığı için çoookk fena oldu. yardım edebilecek olan var mı? çarşamba 15.20de iniyor uçak ama 15.40taki otobüsü kaçırıcaz büyük ihtimal o yüzden ertesi gün 13.00 gibi orada olucaz. Lütfen biri yardım etsin yer bulmamıza. Resmen ortada kaldık
    cidden mi kötü olmuş ya..talha ç. diye bi arkadaş var 85 dolara bulmuş bir yer .. sizin öyleyse ben de açıkta kaldım ve tek başıma gidiyorum
    ned denen kişi bana türkiyeden geldiğini söyle yeter demişti ama ..siz bu durumdaysanız benimki tamamen yalan olmuştur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sen nerede kalıyorsun?biiz açıkta kaldık ve perşembe günü orada olucaz. acil yer bulmamız lazım kaldığın yerin adresini falan atabilir misin?north conway grand hotel de çalışıcaz.uzaklığına bakmak gerek.tabi orada yer varsa..
    Alıntı talha ç. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de North Conway Grand Hotel'de çalışacağım. Konaklama ile ilgili bi ilerleme var mı sende?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlr bz ned'in evnde kalıorz şmdi.burası kendi evi bi odada 3 arkdş var bide bz varız 3 kşi,bzm ev 70.locust lane . aslnda bu adamn burda başka evleri flnda var ama onları ailelere veriormş.ilk geldğimzde evden çkmak istemştk bz köpek var die ama burda başka konaklama bulamadk,dha snra bi eve gttk orasıda baya uzak olunca burdan çıkmamaya karar verdk.zaten evede alıştk pek bi sorun yok,siz tam olarak ne knştnz ? geldğnz zamnı flan mail atablrsnz çnk
    çok yoğun çalşmıorz sizi karşılayablrz arkdşrlmla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)