Ya arkadaşlar amma abartmışsınız ha ! Yok bira içen göbekli seni alıcak, yok böbreğini çıkarıp satıcak bilmem ne. Ben geçen sene E-Point Student Center dan ayarladım karşılamayı, JFK ye indiğimde kapıda bi adam bekliyodu elinde "E-POINT" yazılı bi tabelayla. Olay da şu, büyük van tarzı bi araba 20-25 kişilik, gayet rahat bu arada, o tarihte ve o saat aralığında JFK ya varıp Ocean City ve çevresindeki yerlere gidicek wat öğrencilerini alıp taşına hizmeti veriyolar, kişi başı sadece 75 usd. Bunun çok büyük artıları var, geceyi havalimanında geçirmek zorunda kalmıyosun, new york içinde para harcamıyosun, greyhound u beklemiyosun, adamlar geldiğin gibi seni alıp tertemiz OC ye ulaştırıyolar işte. 2012 sezonunda gidicek arkadaşlara %100 tavsiye ederim. Zaten OC de yaşamaya başladıktan sonra E-Point in ne büyük bi nimet olduğunu anlıcaksınız. Amerikanın çoğu bölegesine çok ucuza geziler düzenliyolar, arabanız yoksa ve kalabalık bi grupsanız 10 numara oluyo, tek bile katılsanız o gezilere, gruptaki insanlarla kaynaşıp eğlenceli bi gezi organizasyonu oluyo. Housing konusunda bile yardım ediyolar.
Bu konuyu ben açmıştım, nasıl giderim sorusuna cevap ararken. Koca forumda bu şirketi bilen bi kişiyi bile bulamayınca, kendi kendime; ben bi gidip geleyim de en azından benden sonra gideceklere yol göstereyim dedim. Vee yazıyorum:
Konuyu baştan sonu okuduysanız bilirsiniz, kimse 75 dolara JFK dan Ocean City e gidileceğine inanmadı. Haklı olarak tabi çünkü daha önce kimse bu yolu tercih etmemiş neden bilmem.
Ben gitmeden önce konuştum e pointle şu gün şu saatte orda olacağım dedim. Ama tabi bu kadar muhabbetten sonra bende güvenmedim adamlara alternatif ulaşım yollarını da araştırdım. Uçaktan indiğimde beni kapıda e point tişörtü giymiş birinin karşılayacağını söylediler. Ama ben uçaktan indiğimde kimseyi göremedim oralarda ve panikledim tabi hemen aradım verdikleri irtibat numarasını. 5 dk sonra adam gelip beni aldı ve servise götürdü. ben akşam 5 civarı inmiştim bi saat otobüste bekledikten sonra Ocean city doğru hareket ettik. ve yaklaşık 9 saat sonra Ocean city e varmıştım.
Yani anlayacağınız bir tehlikesi yok, hem ucuz hem rahat. Zaten Ocean City e gidiyosanız eğer kesinlikle e-pointe yolunuz düşer. Internet, telefon gibi şeyleri başlangıçta ordan kullanabilirsiniz. Ayrıca ben social security card almayada onların düzenlediği turla gittim. Hatta geri dönerken de newyork turuna katılmıştım bavulumu da aldım yanıma, onlarla geri dönmeyip new york da kaldım yol masrafından da kurtulmuş oldum
İşte böyle, merak etmeyin kimse böbreklerinize dokunmuyorgidecek olanlara şimdiden iyi şanslar diliyorum, güzel bir yaz geçirmeniz dileğiyle
![]()
arkadaşlar havaalanı karşılama ve kalacak yer konusunda mail attım ve cevap geldi. bi kaç gün için, yer bulana kadar, yer sorduğumda ona yönelik de cevap attı, sizlerle paylaşıyorum:
Please be advised that in the middle of June a lots of local landlords are coming up with new offers once they are finish with high school rentals. We hope we will be able to assist you to find some good offer. We can also arrange overnight staying for first couple of days once you arrive to Ocean City, MD or Rehoboth Beaach, DE. Cost is $20 per person usually. Please stop by in our office upon of arrival and check with us. We will have some good offers from these landlords. It is free service.
About transportation, if you need pick up from airport, please contact us via Ocean City Student Center | Internet Cafe | Housing, JFK Transfer | Epoint. Please complete airport pick up application and send it to us. Once we have that, we will send you confirmation of reservation along with airport pick up instructions. Please check our prices in website.
Thank you for your interest in our company. Waiting for your reply. Good luck
Epoint
ocstudent center sitesinde pıck up icin form doldurucam da beyler fligh# kısmına ne yazıcaz tam olarak ?
tskler anılsanırsm hangı termınale ınıcegımızı ogrenmek ıstıolar tk002 gbı mesele
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks