lifeguard idim ben
bende gidiyorum bu yaz
lake george nasıl bır yer acaba ikinci iş için nasıl bır yer?
konaklamayı daha ayarlamadım ama büyük ihtimal şehrin içinde olacak ulaşım sorununu nasıl çözebilirim bisiklet mi alsam![]()
sana şöyle bir şey söyleyebilirim armadanın six flags için bir normal fuar kontenjanı var bir de ekstra kontenjanı var.eğer işini fuardan aldıysan parkın yakınındaki parka ait kabinlerde kalırsın türk ve singapurlulardan oluşan yerleşke tarzı bir yerdir ve çok sıcak bir havası vardır bana göre belki özlediğim için bana öyle geliyor.Ama eğer ekstra kontenjan içinde yer alıyorsan parka biraz daha uzak bir yerde hillside motel var benim hatırladığım başka yerlerde var tabi oralarda kalıyorsun.yürüme mesafesinde olmadığı için hergün araçla gitme derdi olabilir.Bir de şuna açıklık getiriyim
1.söylediğim durum için yürüme mesafesi olsa bile bisiklet güzel oluyor ama
2.durum için bisiklet kurtarmaz araç şart.
lake george ta ikinci iş olayını hiç araştırmadım ama bir gün 2-3 tane kazak veya kırgız hatırlamıyorum arkadaş geldi bizim kaldığımız yere ne iş anlaşmaları var ne kalcak yerleri öylece gelmişler baktım sonradan hepsi bir yerlerde çalışmaya başlamış.yani arayan bulur.fakat eğer parkta çalışıyorsan ve çok kazanmak istiyorsan öncelikli hedefin fazla iş saati almaya çabalamaktan öteye geçemez zira iş saatleri de sıkıntı yaratabilir.Ama ben illa 2.iş istiyorum başarabilirim diyorsan çok fazla motel var etrafta mutlaka bir yerde housekeeper olursun![]()
arkadaşlar six flags great escape teki işimizi amerikada mı seçiyoruz yoksa şu anda sizn orada çalışcağınız konumlar belli mi?
gittiğinde seçersin veya seçilirsin food,ride,lifeguard hangisinde eksiklik varsa yönlendirebilirler seni veya sorarlar ne olmak istersin diye duruma göre değişir.
bende bu yaz gidiyorum arkadaşlar konaklamayı ayrladınız mı?
konaklama konusunda önerileri olanlar var mı?
Eğer parkın konaklamasıyla gitmiosun, şirketin Mayıs ayında belirlicek diye biliyorum,
ama şuanda CrazyHouse un yenilendiğini ve dehşet bir hale geldiğini biliyorum, orayı düşünebilirsin, göle fln da yakın, ama parka gitmek için araç şart
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
arkadaşlar hangi tarihte six flags great escape için yola çıkacaksınız?aynı tarihte gidecek olanlar varsa yol açısından kolaylık olabilir.benim uçağım 30 haziranda istanbuldan kalkıcak.eğer aynı tarihte uçuşu olan ve lake george'a gidecek arkadaşlar varsa tanışalım.
Sukey ve ben 10 haziran da gidiyoruz, sen baya geç gidiyorsn.
ben de 6 haziranda gidiyorum iletişime geçmek isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz
Vizeyi almam durumunda lake georga gideceğim ve ordaki konaklama seçenekleri hakkında hiçbir fikrim yok.Haftalık ne kadara kalabilriim nerede ne şartlarda kalabilirim biliyorum.Bilgisi olan paylaşabilir mi.kalacak yerler konusunda resimleride olan siteler var mı?![]()
Hillside da 75-85 $ arası olacak bu yaz, tam kesinleşmedi ama,
lake george içinde de en az 85$ ten başlar bence, şirketin ayarlamıyor mu konaklama?
Selam arkadaşlar ben 11 haziranda thy ile direkt ny a gideceğim bir sürü sorum var ama sizlere en önemlilerini soraym :
1-Konaklayacağımız yerin resimlerini nerede görebiliriz vede kaçar kişilik odalarda kalacağız(erkekler için)
2-çoğu yerde debit isteniyormuş kalacağımız yer için biz ilk iki hafta para almıcaz ve üstüne debit masrafımız var ise ne kadar olur ortalama
3-odalarda wireless varmı ve son soru oradan alacağımız hat ile 3gden video calling yapabiliyormuyuz yada skype yada viberdan konuşabiliyormuyuz ücretsiz tşk ederim bu arada 11 haziranda gelecek olanlarla tanışalım. ilk mesajım hayırlı olsun![]()
tamam ekledim seni .) sorularıma cevap verecek birileri yokmu en önemli soru yerleşimimiz nasıl olacak ve yerleşeceğimiz yerin önüne kadar greyhound otobüsleri bırakıyormu bizi ?
Su an burda tek Türk olarak samosette kaldığımı belirtmek isterim. İlk kez geliyorum ve kaldıgım yer parkın içinde geldiğinizde görüşürüz ztn
Arkadaşlar 20 haziranda gidiyorum six flagse? Kalacak yer için hillside seçtik şimdilik nasıldır??
ayrıca çift olarak gidiyoruz kız arkadasıyla giden arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsinler hem araba hemde ev konusunda daha rahat olur
hahah melih ayaz arkadaşımdır 2010 yazında amerikadaydık taa o zaman yazdığı yazıya cevap vermişsin.
can neden hillside ı tercih ettiniz birde haftalık ücreti nekadar ve mesafesi ?
alper hangi yıl gittin oraya? Mick le konuştum geçenlerde six flags teki işini bırakmış zaten miami de yaşıyordu normalde orda işe başlamış 40 yıllık mick biz gidiyoruz diye işi bıraktı şansımıza o olsaydı orda baya iyi olcaktı bizim için ama yokluğu daha da iyi olabilir rahatlık açısından mesela amerikalıları oraya getirmemize pek sıcak bakmıyodu mick.şu anda kim sorumlu ordan bilmiyorum ama erken giden arkadaşlar bi bilgi verirse iyi olur.Mick'in bana dediğine göre arada bir parkın güvenliği kontrole gelebilirmiş.
11 haziran 05:50 amsterdam aktarmalı Lake george warmı gıden![]()
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks