Merhaba arkadaşlar, el bagajında yiyecek götürebiliyor muyuz acaba? poğaça kek gibi şeyler annemin yaptığı, havayolu KLM
Merhaba arkadaşlar, el bagajında yiyecek götürebiliyor muyuz acaba? poğaça kek gibi şeyler annemin yaptığı, havayolu KLM
bu biraz da havaalanı görevlisine kalmış. ben erasmustayken 10 ülke gezdim. 10 ülkede de çantamda yemekler vardı sorun çıkmadı. hollanda eindhoven'dan varşovaya polonyaya geçerken çantamdaki nutellayı ve içicekleri çıkartıp çöpe attılar. şans tamamen..
Erasmusla work and travel ucusları arasında fark var böyle düşünmek yanlış..Trans atlantik uçuşlarda el bagajında sıvı ve yiyecek kısıtlması var.Raporlu ilaç hariç hiçbirşey taşıyamazsınız
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Şirket seçimi nasıl yapılmalıdır? Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
getirin yaa bizim hem bavulda hem el çantamızda vardı italya chicago havaalanlarında sorun çıkmadı atarlar diye biz az getirdik ama keşke daha fazla getirseymişiz
ilaç olayını sırt çantası için mi dediniz acaba? Normal bagaja ben bi torba ilaç götürücem de sadece iki tanesi reçeteli diğerleri soğuk algınlıgı mide ağrısı burun fısfısı fln şeyler?
El bagajı iyi denetleniyor.Su bile sokamayabilirsiniz.
Hayır arkadaşlar, iki saatlik dandik uçuşlarınızda el bagajında yiyecek yutturursunuz ama usa uçuşlarında bunu yutturamazsınız. bildiğiniz gibi sadece freeshop alışverişlerinizle aldığınız şeyleri götürebilirsiniz.
ancak geçen sene bagaja verdiğimiz bavulun içinde kek börek sarma ve bilumum şeyler vardı, uçak yerine amerikada içinde bunları değerlendirebilirsiniz zaten uçak içinde istemediğiniz kadar yiyecek veriyorlar
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Şirket seçimi nasıl yapılmalıdır? Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
Peki yanımızda orda ilk 1 haftalık ihtiyacımızı karşılıcak pratik yicekler götürebilirmiyiz.Misal kek,börek,kurabiye cart curt fln bu tarz.
valla 14 saat uçtum italya-chicago-michigan hiçbirinde sorun çıkmadı. el çantamda 3 tane sandviç vardı bişe demediler. evet uçakta verdiler yememe gerek kalmadı ama sokamazsın da demediler.Hayır arkadaşlar, iki saatlik dandik uçuşlarınızda el bagajında yiyecek yutturursunuz ama usa uçuşlarında bunu yutturamazsınız. bildiğiniz gibi sadece freeshop alışverişlerinizle aldığınız şeyleri götürebilirsiniz.
ancak geçen sene bagaja verdiğimiz bavulun içinde kek börek sarma ve bilumum şeyler vardı, uçak yerine amerikada içinde bunları değerlendirebilirsiniz zaten uçak içinde istemediğiniz kadar yiyecek veriyorlar
en sıkı denetleme Chicago'da oldu. bavulda zaten hiçbi sorun çıkmadı. çıkar da atarlar diye şampuan yiyecek filan az getirdim ama keşke daha fazla getirseymişim. börek kesinlikle getirin bagajınızda. ilk hafta mikrodalgada ısıtıp onla idare ettik. şampuan duş jeli filan küçük şişelerde getirdm ama keşke daha çok getirseymişim 23 kilo bagaj hakkım vardı 17 kiloyla geldim.
biz börek poğça neskafe bardak filn getirdk tabi bunlar bagajda. hatta yanımdaki arkadaşm börekleri el çantasında getirdi hiç bi sorun çıkmadı. hemde American Airlines'de...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks