Alıntı yagmursuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında evet bugünkü konuşmaya bakınca bence de ret almak bi marifetmiş ama benim için biraz talihsizlik olmuştu. İlk görüşmeye gittiğimde daha da istekliydim. Fakat istanbul konsolosluğunda bir bayan var,hintli,esmer tenli,ona denk geldim. ilk sorusu nereye gidiyorsun oldu cevap verdim " i going to go to North Carolina ne iş yapacaksın dedi cevap verdim , housekeeping fakat sonra bi anda kuşkulu bir şekilde North Carolina nerede dedi :s zaten bu soruyu duyunca bi şaşırdım ama in USA dedim, sonra hmm Amerika nerde peki dedi . İşte orda kırıldım yanlış anladım kesin dedim,iki kez sordum yes dedi,o an nasıl tarif edeceğimi de bilemediiğimden sustum oda belgelerimi geri verdi. Tabi ben şok,etrafımdaki herkese sorup duruyorum yaa amerika nerde dedi ne diyecektim ki diye,o gün çok saçma nedenlerle yanımdaki 3 kişi daha ret aldı o bayandan
Bu konuşmadan anladığım tek birşey var.Bunun senden mi ondan mı kaynakladığını bilmiyorum ama kadın sana gıcık kapmış.Kararını verdikten sonra da öylesine birkaç soru sorup reddi vermiş.Söylendiği gibi diğer koşullar uygunken ortalama vs red sadece konsolosluktaki görevlinin sizin o an ki görüşünüz ve tavırlarınızı nasıl değerlendirdiğine bağlı oluyor.

Neyse artık hayırlı olsun.İyi Watlar.