Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bavul ile ilgili

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart bavul ile ilgili

bavul hazırlarken bavula türk kahvesi ve çorba koydum bi sorun olurmu acaba birde bavula belgelerin fotokopisini koydum sorun olurmu acaba birde sucuk koysam bişey olur mu

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Türk kahvesi cart curt tarzı şeylerden birşey olmaz.Uçaktaki formda yiyecek bulundurmuyorum'u işaretle eğer şansın varsa valizini açtırmazlar sucuğunu afiyetle yersin memleket özlemi çekerken, ha açtırırsalarda valizini dersin ben anlamadım o maddeyi kusura bakmayın falan tamamdır.Belgelerin fotokopisinin çantanda olması güzel ne olur ne olmaz
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben de de şu ara bi bavul hazırlama telaşı başladı ancak hala ne koysam yararı olur bilemiyorum..
    birkaç paket hazır çorba, bisküvi fln düşünüyorum..

bir de aklımda böyle vakumlatıp siyah zeytindir beyaz peynirdir fln koymak var şirket onlardan bi sıkıntı çıkmaz koyabilirsin dedi ancak emin değilim var mı bi bilgisi olan ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Koy gitsin arkadaşım orada çok özlüyorsun hele zeytine allaaaaaaa zeytin dönüş sebebim olabilirdi doldur gitsin şansın varsa açtırmayacaklardır ki öyle valizini çok açtıran da görmedim ben.
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koy gitsin arkadaşım orada çok özlüyorsun hele zeytine allaaaaaaa zeytin dönüş sebebim olabilirdi doldur gitsin şansın varsa açtırmayacaklardır ki öyle valizini çok açtıran da görmedim ben.
    hocam siyah zeytinin canını yerim ya, hani göze alıp koyucam peyniri olsun zeytini olsun inşallah sıkıntı çıkartmazlar dediğin gibi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bence bavula sadece yemek koyun 2 parça kıyafet yeter burdan alırsınız Ama yemek bulundurun kesınlıkle ben bulundurmadım zorlugunu cekiyorum Dana etine hala rastlayamadım Hergun yumurta yiyorum

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Arkadaşlar forumda aratırsanız bununla ilgili onlarca yazı görürsünüz.Bunun zeytin sokmak baklava sokmak veya hazır corba sokmakla alakası yok.Gümrük kuralları gereği hiçbir yiyecek sokamazsınız.Ama bavula koyup götürürseniz gümrükten gecirme şansınız var.Ucakta verdikleri kağıda yok işaretleyeceksiniz.Şayet indiğinizde bavulunuzu kontrol etmek isterlerse -ki bu kısmı tamamen şanstır- adam size soracaktır valizi kendin mi hazırladın diye orada evet dersen bavuldan cıkacak yiyeceğe o kağıdı anlamamıştım ayağı yapacaksın.Yada bavulu annem hazırladı deyip sıyrılabilirsiniz.Bu kadar.

Konu acmadan önce arama butonunu kullanalım lütfen.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk kahvesi cart curt tarzı şeylerden birşey olmaz.Uçaktaki formda yiyecek bulundurmuyorum'u işaretle eğer şansın varsa valizini açtırmazlar sucuğunu afiyetle yersin memleket özlemi çekerken, ha açtırırsalarda valizini dersin ben anlamadım o maddeyi kusura bakmayın falan tamamdır.Belgelerin fotokopisinin çantanda olması güzel ne olur ne olmaz
    hocam peki bunları koyduk sonra buldular en kötü ne olur

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar forumda aratırsanız bununla ilgili onlarca yazı görürsünüz.Bunun zeytin sokmak baklava sokmak veya hazır corba sokmakla alakası yok.Gümrük kuralları gereği hiçbir yiyecek sokamazsınız.Ama bavula koyup götürürseniz gümrükten gecirme şansınız var.Ucakta verdikleri kağıda yok işaretleyeceksiniz.Şayet indiğinizde bavulunuzu kontrol etmek isterlerse -ki bu kısmı tamamen şanstır- adam size soracaktır valizi kendin mi hazırladın diye orada evet dersen bavuldan cıkacak yiyeceğe o kağıdı anlamamıştım ayağı yapacaksın.Yada bavulu annem hazırladı deyip sıyrılabilirsiniz.Bu kadar.

Konu acmadan önce arama butonunu kullanalım lütfen.

Take it easy boss !!! heyecanlarına ver gençlerin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hocam bavula aşırı derecede koymamak şartıyla baharat baklava falan koycam sıkıntı cıkarsa sizden bilirm :PP

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler ben el çantası yerine normal sırt çantası alcam.içine önemli şeyler dısında kek cips çikolata filan koysam uçarken yeme şansım var mı ben çok çabuk acıkıyorum o yüzden

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar benim italya aktarması 6 saat. orda bi daha kazılanmıyalım diye bizimkilere bişeler yaptırsam el çantasına atsam italyada afiyetle yesem çok güzel olur dimi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kiyafet ucuz yiyecek koyun bol bol

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler bi kutu aspirin koysam sorun olur mu bide diş macunu diş fırcası tırnak makasını almaya gerek var mı alırsak sorun olur mu

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı kosi35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bi kutu aspirin koysam sorun olur mu bide diş macunu diş fırcası tırnak makasını almaya gerek var mı alırsak sorun olur mu
    valizine hepsini koyabilirsin şampuan felanda koyabilirsin bi sorun olmaz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

o kadar gereksız seyler sorulmuş ki bir cogu amerıkada var zaten en fazla 1 gune tedarik edlir sucuk dahil.
    FENER BAHÇE

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kosi35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler ben el çantası yerine normal sırt çantası alcam.içine önemli şeyler dısında kek cips çikolata filan koysam uçarken yeme şansım var mı ben çok çabuk acıkıyorum o yüzden
    hiç bişi olmaz sadece sıvı ve akıcak bişey olmasın yeter ben annemın pogacaları koydum elma koydum sırt cantama hiç bişey olmadı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Gençler aslında arkadaşın dediği de doğru tüm bunları bir günde bile tedarik edebilirsiniz türkün birisi gitmiş amerikada bir şirket kurmuş internet üzerinden türk marketi çaydanlığından baklavasına aklına gelen herşey var kasmayın fiyatlarda gayet uygun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)