vizenin üzerinde 20 eylül bitiş tarihi yazıyor.Bu durumda 1 ay daha kalabiliyor muydum?
vizenin üzerinde 20 eylül bitiş tarihi yazıyor.Bu durumda 1 ay daha kalabiliyor muydum?
Aynen hocam esas DS formunun bitiş tarihi önemlidir ama o da aynıdır 20 ekim'e kadar kalabilirsin ABD de.
Dsotum açıkcası pek bir problem olmuyor asıl dönüş tüm vat öğrencileri için 31 ekim-1 kasım dır benim vize ve hatta gezme tarihide geçmişti ben 28 ekimde dönmüştüm valla çıkarken sorarlar demişlerdi sormadılar.Bu sene vize görüşmesinde sorarlar diye düşünüyorum ona da cevabım hazır uçağı kaçırdım ayakları yapacam.Bir çok arkadaşım bu yöntemle daha fazla kaldı geçmiş yıllarda.Ha yapılması doğru değil her zaman şanslı olmayabilirsiniz tabi.Birde benim geçen seneki sınırdışı muhabbetlerinden dolayı sorun çıkmadığını düşünüyorum beni sınır dışı edecek ajan tüm dosyanı sistemden silecem bu tarihte dönersen dedi, demekki silmiş sicilim temiz olduğundan bir problem çıkmadı![]()
![]()
![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Sorun yok dostum rahat ol 1 ay daha kalabilirsin. zaten 3-4 ay o kadar çalışığta 1 ayt travel yapacak para biriktirirsen helal olsunkolay gelsin.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
İkinci iş şart![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
zaten 5 saat gunluk çalışma saatim var ben onu 10 saate tamamlayacak işi bulurum lakegeorgeda..Türkiyede 14 saat çalıştıgımı bilirim
arkadasşlar bnm pasaport da ıssue date olarak 20 nisan 2012 expiration date olarakda 20 eylül yazıo .hangi akla hizmet ettiysem iş bitiş tarihi dönüş uçak bileti 20 eylül pasapport süreside 20 eylül bn iş bitince gezmek istiodm ekstra olarak kalma şansım yokmu byler![]()
Bu konuyla ilgili bende sabah soru sormuştum.20 ekime kadar kalabilirsin dendi banada ...hem şirketim hemde forumdan arkadaşlar yardımcı oldular..sıkıntı yok yaniekim ortasına kadar takıl.ds de ne yaıyorsa odur ki snde 20 ekim yazıyodur merak etme.şirketine sor çok kafan bulanırsa
DS deki tarihde 20 eylül ama benım
onu bilmiyorum valla
1 ay daha extra'dan kalabiliyorsunuz .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks