6sında yani bugün chicagoya gidiyorum. Herşey için herkese TEŞEKKÜR EDERİM. Ordanda takip etmeye devam edeceğim. Çok yardımcı oldu herkes.
6sında yani bugün chicagoya gidiyorum. Herşey için herkese TEŞEKKÜR EDERİM. Ordanda takip etmeye devam edeceğim. Çok yardımcı oldu herkes.
Adada gorusuruz dostum![]()
Gorusuruzz=)
Unutma bizi oraya gidince..Tecrubelerini paylaşki gelenek devam etsin..![]()
iyi yolculuklar. gidince aktar bize gözlemlerini. bu siteden çok şey öğrendik cidden. gidipte bilgilendirme yapmazsak nankörlük etmiş oluruz![]()
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Türklerde forum kültürünün tam oturmama sebebi bundan kaynaklanıyor zaten. Foruma girip cevabını alıp bir dahada ugramama. Bir nevi sömürme üzerine kurulu... Umarm güzel hikayelerle dönücem sizlefe. Kalacagm yeri en kısa zamanda anlatmak için foruma gircem. Eminim merak eden coktur Galveston UAyı
Sen yurt icin rezervasyon yaptirdin mi ?
Yok valla yapmadımmail attım da cevap gelmedi. Gidicez görücez artık napalım. Erken gidiyorum en azından biraz ona güveniyorum bende. Nasıl bir sorumsuzluk benimkisi cidden bilmiyorum
umarım FAİL olmayız oralarda
![]()
Ben bi sorun olacagini sanmiyorum da neyse125 dolar vericez illaki alirlar yurda
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks