Arkada?lar 80 litrelik bir s?rt �antas?yla gidicem.Sizce yeterlimi yoksa kabine de k���k bir s?rt �antas? alsam iyi olur mu?

Arkada?lar 80 litrelik bir s?rt �antas?yla gidicem.Sizce yeterlimi yoksa kabine de k���k bir s?rt �antas? alsam iyi olur mu?

Tamam dostum![]()

Dostum ben gecen sene 110 l?trel?k ?le g?tt?m agz?na kadar doldurdum ama o kadar goturdugum esyaya p?sman oldum bu sene 3 ti?�rt 3 pantolon 2 sort orada ben? ?dare edecek kadar sonras?nda al?sver?s yap?yorsun falan f?lan![]()
�D�nya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfas�n� okurlar� -- St. Augustine

i?te al o �antay? sen yinede ... i�ine az e?ya koy d�n�?te doldurursun![]()

80 litrelik s?rt �antas?na ne dolduruyorsunuz �ok merak ediyorum do?rusu, bende de 60+10 var giderken neredeyse yar?s? bo? gidece?im) Gidi?te bence gayet yeterli olur, d�n�?te ekstra bir valiz al?nabilir ama.

Allaaaa gecen sene ben ne doldurmadim ki 110 litreligin icinE ama neRedeyse hicbirini kullanmadim bol bol alisveris yaptim kilo limitinden dolayi benden erken donen iki arkadasa paylastirdim cantayi. Sonrssinda 2 dolu valizle ben geri dondum![]()
�D�nya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfas�n� okurlar� -- St. Augustine
�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)
Bookmarks