Ankarada hala yok bi guncelleme
Ankarada hala yok bi guncelleme
ne kadar sanssizmisiz arkadas 3-4 kisi kaldik vize alamayan
bizim burda konustumuz adamlarda is yok belli ki,kesin bu ismimizde ki amerikada suc isleyen adamlar ya seri katil ya da terorist![]()
[QUOTE=rcp38;167869]bizim burda konustumuz adamlarda is yok belli ki,kesin bu ismimizde ki amerikada suc isleyen adamlar ya seri katil ya da terorist[/QUOto
[QUOTE=rcp38;167869]bizim burda konustumuz adamlarda is yok belli ki,kesin bu ismimizde ki amerikada suc isleyen adamlar ya seri katil ya da terorist : ,cıkmassa bu hafta benım iş yatar yanı gıdemem cumaya kadar zamanım kaldı
ben is tarihi mi haziranin sonuna kadar erteletmeyi dusunuyorum
nerde bu namecheck e kalanlar ya recep sadece ıkımızmı kaldık anlamdım gıttı
bu sefer aramizdan birinin ki aciklanacak kesin ama ins hepimizin ki cikar benim birlikte gidecegim arkadasim bugun gitti
Çok şükür bugun konsolosluktan mail geldi işleminiz tamamlanmistir pasaportunuzu gönderin ups ile diye
Numaram sitede hala gözükmedi ama .. Mailde sitede de yayınlanmıstir diyor
Böylece 14gün Bekledikten sonra isim sorusturmam bitio
Darısı tüm bekleyenlerin başına
bugün üzücü bi haber aldım şirketimden aradılar ve vizemin çıkmadığından dolayı proğramımı iptal etmek zorunda olduklarını söylediler yani amerika hayal oldu
para iadesini hemen yapmıyorlarki..carsambaya kadar vizem açıklannmazsa iptal yazısı yazacaklarmıs ama parayı 3-4 ay sonra veriyorlar. ben zaten en fazla ona yanıyorum new york a gidemedim bari ordan parayı alır rusya ya giderim diyordum oda yalan olacak cunku parayı 3-4 ay sonra veriyorlar.sıkıştım kaldım acayip moralım bozuk yaz için new york manhatttan hayelleri kurarken askere gidecem cok koyuyor ya..pişman oldum basvurduguma...bizim ulkemizde onlara vize koysun ya konusuyorlar onurlu ulkeyiz diye işte onurlu ulke konusmakla olunmaz avrupa sı amerikası vize zor veriyo bize biz direkt alıyoruz onları bu guzel ulkeye..olmaz böyle ya
11 mayısta vize görüşmesine girdim. İşimle ilgili bir sorun çıktığı için bana yeşil kağıt verdiler. şirketim de iş durumumu düzeltti ve geçen hafta evraklarımı tekrar konsolosluğa gönderdi. biz vizeyi basmalarını beklerken isim soruşturmasına takıldığımı sölediler. bu durumda ne yapmalıyım? bilet tarihim 26 hazirandı temmuza aldırdım hani 4 haftada gelirse gidebileyim diye. sizce şansım nedir yada bu konuda deneyim sahibi olanlar bu süreci hızlandırmak için neler yapılabilir?
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks