böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar veya bilgisi olanlar ltf yazın...
böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar veya bilgisi olanlar ltf yazın...
Bildiğim kadarıyla soruşturma bazı nedenlerden dolayı seni biraz araştırmak istediklerinde oluyor...
Bunun sebepleri de;
*Fazla genel bir isim-soyisime sahip olmak "Ör: Ali Gül"
*Aynı isimde iki kişinin başvurması
*Ailede kaçak göçek insan bulunması
*"Biraz bekletelim de heyecanı artsın ehueuhe" şeklinde düşünen sadist konsolosluk görevlileri...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
arkadaslar yesil kağit simdi de koyu yeşil mi oldu
yapmayın yaw....
kırtasiyeye cevirdiniz konsolosluğu![]()
bekle beni amerika
Konsolosluğa mı mail attın![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
sonuçta yeşil renkte bir kağıt yahu. son durumları belli olan arakdaşlar varmı yazsınlar lütfen. hakkaten konsolosluğa mail mi atttın ne cevap geldi?
valla arkadaşar bana iki yeşil kağıt verdiler.... biri açık yeşil diğeri koyu yeşil işteyani koyu olan soruşturma için işte ve bugün 14. günüm bekliyorum
inş en kısa zamanda herkesin açıklanır....
daphne sakıncası yoksa senin isim soy isim ne?
çok genel bi soyisim tabiki''demir'' ....aldıgım duyumlara gore en cok takılanlar kaya,demir,yılmaz...
şu mail olayını biraz açabilirmisin???![]()
iki tane kağit vermeleri cok garip ilk defa oluyor sanirim,
bilidiğimiz bir kağitta eksik belgelerin yazıyor , onlar işaretlenmiş durumda
genel olarak zaten ;
-Ds 2019
-Sevis
-diğer (pasaport)
işaretlenmiş oluyor..
sen deki iki kağitta neler yazıyordu ,ayrıntılı anlatırmısın??
her sey gonlumuzce olsun
bekle beni amerika
koyu yeşil olan kağıtta soruşturmaya kalanlara veriolar orda internet adrsei ve açıklamalr bulunuyor bide tabiki internette çıkmasını beklediğin numara yazan beyaz ufak bir kağıt ona zımbalaynıyor..
internette açıklanan numaralar kaç günde aktifleniyor bilen varmı acaba?
evet koyu yeşil kağıda beyaz bi kağıt( aslında kagıtta degıl kucuk bır kartta diyebiliriz) ekli oluyor ve onda numara yazıyor... o numarayı internetten takip etmemiz gerekiyor.... ortalama 3 günde bir güncelleniyor numaralar. yani haftada bazen 2 bazende 3 kez...
buarada benim 14.günüm bakalım daha nekadar bekliyecem![]()
![]()
ya arkdaşlar yazın lütfen soruşturmada olanlar bekleyenler, tecrübeli olup bilgi vermek isteyenler....
herkesin elini kolunu bağlayan bir konu. belki de en önemlisi.
yoksa tek soruşturmaya takılan benmiyim![]()
![]()
![]()
![]()
değil de arkadaşlar konuyu kaçırıyo herhalde cevap yaazmak içn
bugün 16. günüm acaba yavaştan aramaya başlasammı konsolosluğu![]()
![]()
pazartesi arasakmı ne
arayın derim ben aradım hemen gonderdiler. kibar bir dil kullanın
evet moody kimle görüştün ve nasıl konuştun çok önemli bizim için
konsolosluk bugün 30 yeni numara açıklamış ....ama benim ki yine yok![]()
BUGÜN 20. GÜNÜM... bugün yarın haber bekliyorum sevgili konsolosluk yetkililerinden artık...![]()
mutlu son![]()
bugün tam 22.günümdü ve açiklandi sonunda yuppiiiiiiiiiiiii darisi bekleyenlerin basina....
hayırlı olsun daphne sana bişey sorcam senide konsolosluktan aradılarmı? ve numaran nette çıktımı? beni tam 3 hafta sonra aramışlardı sabıka kaydı ds ve sevisini yollayın dediler pasaportla birlikte şimdi ds mi bekliorm ama garpitirki numaram hala çıkmadı interten sitesinde..
aramadılar numaası nette çıktı
Şu anda 95 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 95 misafir)
Bookmarks