arkadaşlar 4 gündür burdayım. bi tane türk görmedim. tmm küçük şehirde her yerde türk vardır diyolardı. varsa bi ses versin![]()
arkadaşlar 4 gündür burdayım. bi tane türk görmedim. tmm küçük şehirde her yerde türk vardır diyolardı. varsa bi ses versin![]()
yaşadıklarını anlatsana, baştan itibaren önemli yerlere değinerek ?
kardesim sakin ol illa birileri gelir daha haziran basi...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben de 18'inde geliyorum oraya. forumdan gidecek olan birkaç kişi daha vardı.
20gün sonra 2 türk olcak![]()
valla kardeşim izmir-istanbul-roma chicago alitailia ile aktarmalı olarak geldim. chicago da bi gece kaldım.çok fazla gezemesem de ( pasaportu hostelde unutunca)chicago güzel bi yer göl kenarı filan. ertesi gün 22 saatlik bi amtak maceresı ile williston'a geldim
.rahat tren ama aklınzda bulunsun, bayağı da geniş. 110 v elektrik giriş de var, telefonunda internet paketi vardı daha ne olsun. zamanı geçirdim. tren istasyonunda işveri aradım. geldi aldı eve yerleştirdi. o gün dinlendim sonraki 3 gün 1.30-11 pm çalıştım. bugün de tatil günüm. birazdan markete filan gidicem, şehri çok fazla gezme şansım olmadı.
genel hatlarıyla bunlar, sende mi williston'dasın
Yazın nasıl geçirdiniz gençler. Maceralarınızı dinlemek isterim. Özellikle iyi para kazanıldığını duyduktan sonra. Bir de hangi firma size bu işi ayarladı.
yaziyor hangi firma oldugu..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ozgursum'un dedigi gibi firma yazıyo ama willistonda tanıştığım türkler başka firmalarla gelmişlerdi onlar da iyi kazanıyodu, sadece biraz araştırmak gerek firmaları. türkiye gelince detaylı olarak yazıcaz pinkfloydla beraber. aynı işyerinde çalıştık beraber işten ayrıldık tatil kısmınıda beraber yaptık. şu an hala new yorktayız.biraz uzun çalıştıımız için tatil de geç kaldı
para kazanicaz diye yilbasini da orda gecireceksiniz nerdeyse![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bugün North Dakota'ya öğrenci gönderen ABD'deki sponsoru bulup konuştum. Bana asıl amacın kültür değişimi olduğunu ama gidenlerin daha çok saldırganca para kazanma hırsına yöneldiklerini gördüklerinden o bölgeye öğrenci göndermeyeceklerini ve programın o bölgedeki kısmını kaldırdıklarını söylediler. Yani seneye oraya watçılar gidemeyecekmiş.
Thank you very much for your inquiry however the focus of the program is a cultural exchange living and working alongside Americans and we have discontinued our programs in North Dakota as they were focused around salary and money too aggressively and not enough around the cultural exchange.
Best,
arkadaslaar bu willistone hangi eyaletin icinde oluyor ?
Hii anladim kardes. Sana ne diyecem arkadasm var demistin bu wat dan dil okuluna gecis yapmis mesajta attim ama
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks