Herhangi bir Mc Donalds' da çalışırken şapka takmak zorunlu mu? Ben her gün saçımı yapmadan çıkmam da.![]()
Herhangi bir Mc Donalds' da çalışırken şapka takmak zorunlu mu? Ben her gün saçımı yapmadan çıkmam da.![]()
mcdonald's işine girdim bende hadi hayırlısırichmond'da çalışmış olan var mı?
arkadaşlar ben de mrytle beach-garden city de mcdonalds tayım.bilgi verebilecek var sa çok sevinirim...
Niceville - Mc donalds bende
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
arkadaşlar den girenler niceville olarak gözüküyor ama niceville'e gideceğinizi sanmayın 12 farklı noktaya dağıtılacağız. Artık neresi gelirse. Ama hepsi Kuzey floridadan yerler(Birbirine yakın yerler)
selam arkadaşlar bugün saat 17.03 de mülakatım var mcdonalds costa ile ingilizce seviyem ortanın biraz altında acaba nasıl soruyorlar konusmalarından bişe anlıyabileceğimmi daha önce skype den mülakat yapmış olan varmı varsa yardımı için teşekkürler
Çok fazla zorlamıyorlar geçersin büyük ihtimal. İlk gercegimde bende merak etmiştim ama asıl sorun olan sponsorun yaptıgı mülakat değil. Daha birsuru sorun çıkıyor yavaş yavaş![]()
herşeyin bi zamanı var öncelikle şu mülakatı atlatim zamanı gelince diğerleri içinde uğrasıcazmoral için teşekkürler son 1 saat
![]()
mülakat gayet iyyidi kabul ederlerse vize görüşmesi için beklicez artık inşallah hallolur cok istiyorum gitmek
Hafez Corp Mc donald's Alabama Mobile'ed giden arkadaşlar iletişime geçsin tanışalım !!
Niceville Mcdonalds gözüken arkadaşlar! içiniz rahat olsun floridanın çok güzel yerlerine gidiyorsunuz ama kalacağınız ev tamamen şansınıza kalmış söyleyeyim. Bizim evimizde her türlü elektrikli alet vardı şansımızdan. Ancak geçici olarak kaldığım başka bir evin durumu içler acısıydı. Neyse, bir sorunuz olursa sorun yardımcı olmaya çalışalım, zira çok neşeli ve eğlenceli bir yaz geçirdim floridada 2011de.
Mobile Alabama'ya gitmiş olanlar, Mobile hakkında bilgiye ihtiyacım var![]()
merhaba arkadaşlara bu yaz philadelphiada west conshohocken mcdonalds işinde çalışacaklar varsa tanışalım herkeze ii watlarr...
arkadaslar 21 sayfanin hepsini okudum iyide kotude yorumlar var tabi her insanin olaylara bakis acisi farkli.ben derdim su sakallari kesmek zorundamiyiz kesinlikle parlak gezmek istemiyorumdabide arkadaslarinla ortamin nasil oluyo mc donalsta robot gibimi calisiyosun hicmi eglenceli bi yani yok.ayrica bu yaz connecticutta mc donalsta calisicak arkadas varmi hic?
iş varsa hersey yapılabılınır ıkıncı ıs olarak ama asıl soru şu olmalıydı Mc donaldsta calısanlar 2.iş konusunda rahatlar mı? bence rahat degıller cunku off günlerınız herhafta degısır bır pazartesıyı verırler dıger gunu de ta persembeyı verırler.gerıye kalan 5 gun de calıstırılar eger calısan lıselı sayısı fazlaysa da off gunler haftada 3 gune cıkar 4 gun de calısırsınız.2.iş bulabılırsın belkı ama off gunler devamlı degıstıgınden sorun yaratabılır.mesela ptesı calısıp salı off,carsamba yıne calısıp persembe off,cuma ctesı calısıp pazar gunu off verırlerse ikinci iş veren pekı kabul edecek mı ben sadece salı persmbe pazar bosum desenız boyle parca parcaben cok aramıstım bulamamıstım bulsaydım da sorun olabılırdı 2.iş verenenın banaen cok ıhtıyac duydugu saat ya da gunlerın asıl iş ile cakısması sorun olurdu.kısacası off gunlerı sabıt olsaydı ctesı pazar gıbı sureklı ıyı olurdu.basarılar
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bence mc danolds ta çalışmak çok eğlenceli ben iki sezon aynı yerde çalıştım birçok olumsuzluk olmasına rağman çok güzel makaralar yapıp gayette eğleniyorduk. hatta senin vardiyanda türkler varsa tadından yenmez hiç olmazsa sohbet ederek çalışırsın yaptığın makaralarıda kimse anlamaz. bana göre mc işi watın en eğlenceli işlerinden biri çünkü grup çalışıyosun ve etrafında birçok insan var. ben daha önceki sayfalarda menüler konusunda bilgi vermiştim o menüleri çalışıp pratikleşince hem işiniz kolaylaşır hemde daha fazla eğlenip zevk alırsınız. ayrıca mc danoldsta çalışıp ayrıca bir ikinci işte çalışmak gerçekten zor iş çünkü fast food sektörü o kadar yoğun ve yorucuki hiç enerjin kalmıyo eve gidip uyumaktan başka bişey düşünmüyosun. bi de offday gerçekten çok saçma benim offlarım her hafta değişirdi hiç sabit kaldığı olmuyodu manegerle konuşsan bile pek bişey yapmıyor onun ihtiyacı doğrultusunda program hazırlanıyor..
ben de latham- albany-NY da mcdonaldstayım bu sene inş![]()
mc danolds fast food restaurant ve sürekli hızlı ve pratik olmalısın aslında kilit nokta bu hızlı ve pratik ol adamalr sana hayran kalsınlarbi de herşeyi öğrenmeye bakın zaten ilk gidince yapacakları tek şey sizi grille göndermek olur orda et pişirmeyi öğretirler ama grill çok sıcaktır helede yaz günü bide ramazansa ve oruçsan bitersin ama çok hızlı bir şekilde sandeviç yapmayı öğrenirseniz rahatlarsınız çünkü sandaviç yapmak bi nevi statünüzü yükseltir helede hızlı ve pratik hamburger hazırlıyosanız overtimelar kendisi gelir. ama ilk günler çok önemli pes etmeden çalışın ve öğrenin hele ilk gün çok angarya gelir size yerleri süpürmeyi bile öğretmeye çalışırlar ingilizcede konuşamazsınız çünkü tutukluk oluyo ilk zamanlar ama ilk hafta geçince ve oradaki insanlarla muhabbete girince çok eğlenirsiniz ama çokda yorulursunuz. özellikle endonezyalı insanlar çok sıcaklardır bizim mc danoldsta yanto diye bi andonezyalı vardı 35 yaşında müslüman bi endonezyalı türklri çok severdi adam kahkahasıyla inletirdi mutfağı. valla sizi yapacağım en büyük tavsiye ŞU SANDEVİÇ YAPMAYI GİDER GİTMEZ ÖĞRENNİN. TABİ HIZ VE PRATİK OLMAK ÖNEMLİ sırf hantal oldukları için adam çıkardıklarını veya onlara çok az saat verdiklerinide biliyorum. ben aynı yere ikinci sefer gidince manager gibi karşıladılar beni 40 saatin altına vvermiyolardı her işede beni gönderiyolardı işi bilmenin faydaları.. ama ilk iki hafta az saat verirler sonra sizin çabanızla 40 saati geçer
sorularınız olusa seve seve cevaplarım. bu sene ben gidemiyorum bari gidenlere faydam dokunsun
![]()
en son işi bırakacagınız tarih konusunda cok sıkıntı yapıyorlarmı yani ds belgesinde yazan tarihten once bırakmak istesek??
Kolay gelsin miilet bende CT mc donalds da çalışcm inş. =)
evet mobile alabama mc donalds dayım ben de bu sene gidenler yardımcı olabilirler mi?
türkiyede mc de zamanında çalışmış biri olarak sadece şunu söylüyorum AYVAYI YEDİNİZkapitalizm,hız,kurallar,miktarlar,para,makineleşme gibi kavramlarıda iyice özümsersiniz..Abi hiç çalışmamış birisi için çok sert bi giriş olur bence..2 haftada alışırsınız!!
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks