Güncellemeyi hangi günlerde yapıyolar?
Güncellemeyi hangi günlerde yapıyolar?
İnş. Sen de mi ankarada girmiştin görüşmelere?
baba koray kara ile kalabilirmiyim sizce isim soruşturmasına
şirket kalmazsn dedi kalırsam hepsine bipliycem sence nasıl ihtimal
bizim bir arkadas gecen sene isim sorusturmasina kaldi 7 hafta bekledi ve vizesi geldi... bu sene tekrar gitti gorusmeye gene ayni sey oldu bu sefer 8 hafta oldu hala aciklanmadi zaten adam gecen sene gitmis gelmis bari onlarin islemleri hizlansa ne savma is bu arkadas yicez ulkelerini sanki
kill them all-spartacus
Bugun istanbul guncelleme atar arkadaslar bakar olun suresi dolmus cok numara var. yeni numaralarda eklenebilir bu esnada
bu sefer çıksa artık da işimize gücümüze baksak 10 gün kaldı gitmemize
Ankara istanbul cok farkediyo mu bu namecheck e takilmada?
üzücü bir durum Umarım yakın zamanda çıkar ve sevincinize ortak oluruz![]()
ya yeter yine numara açıklamadılar artık cok numara acıklarlar diye bekliyordum son haftalar diye adamlar bu hafta hiç numara açıklamadılar soyadımız çok bulunuyor diye bu kadar beklemek haksızlık yaa hiç bişey belli değil gidecezmı gitmicezmi..arkadaşlar mailinizi spam dahil etraflıca kontrol edin bazı kişilerin numarası sitede gözükmuyomus ama vize cıkmıs maile atıyorlarmış..ben baktım benmki yine yok 8 hafta oldu...milletin 3-4 haftada açılanmasına rağmen bizim neden bu kadar bekliyoruz ya farkımız ne bizimmmmm
isim soruşturmasına kaldığınızı nasıl anlıyorsunuz size kağıt tarzı bişeymi veriyorlar ?Ben de vizeye girdim ups kağıdı aldım 1 hafta oldu halla bekliyorum:S acaba bendemi isim soruşturması görüyorum hiç bir kağıt vermedilerde ? Adım Alperen Gürbüz
ups fişini vize alanlara verirler alperen. Vize memuru sana o fişi verir arka taraftaki ups masasına git der. eğer sen de böyle yaptıysan vizeyi almışssındır demektir. Ama ups masasına uğrayıp fişi bırakmadıysan o pasaport gelmez![]()
bugunde aciklamadilar arkadas nasi bi istir ya guncellemeleri arttiracakalri yere azalttilar iyice
Abi ankarada da bi aciklama yok
arkadaslar update yapmaları lazım 2 sindede tarihi gecmis bir suru basvuru var pazartesi hazırlıklı olun bence yenileriyle beraber gelecek ins bizimkilerde 10 haftayı gecti el insaf artık...
recep kardes sen bence seyehat tarihim cok yaklastı gibisiden bi irtibata gecsen belki yardımcı olabilir
Arkadaşlar 6 haftayı geçen soruşturmalar ortalama 13-16 hafta arası açıklanır.Numaranız sitede gözüktükten sonra 3 günde tüm işleminiz halloluyor.Mesela 20 haziran açıklandı numaran 25 haziran U.S.A de olabilirsin.
Kanımca Amerikada işssizlik oranı biraz fazla arttı bu iki senede,bu sebepten birçok vize başvurusuna bilerek Ağustos,Eylül yanıt veriyorlar ki iş istihdamını kendi vatandaşlarına sağlasınlar!
Herkese Allah yardım etsin.
bnm ki de cikmamis daha
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks