Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Health Insurance ?? Yardımm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Health Insurance ?? Yardımm

Merhaba Arkadaşlar

Ben de bu yaz wat yapanlardanım.Gittimgim şirket Amerikalı sponsor olarak Alliance Abroad group'la çalışıyor.Bana gitmeden önce sağlık sigortam yapılacagını ve orada herhangi bir saglık sorunuyla karşılaşırsam masrafşarımın karşılanacagı soylendi.Forumda dolaştım biraz Health Insurance Card gibi bi şey varmış ve benim elimde böyle bişey yok.Üstelik sağlıkla ilgili hiç bilgi de vermediler bana.Pasaportum,vizem,uçak biletim herşey hazır. Bu kart her ne haltsa şart mıdır? Nasıl edinebilirim? Tüm Amerikalı sponsor şirketler bunu sağlıyor mu?Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin kafam çok karışık 1 haftadan az var gitmeme ..Hellllppp !!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Benim Amerika'daki sponsor şirketim mail ile bilgilendirme yapıp PDF dosya formatında sağlık sigortası ile ilgili bir belge yolladılar ve bu belgenin çıktısını alıp daima yanımda taşımamı söyledier. Bilgilerimin yazılı olduğu kart büyüklüğünde bir bölüm var, o kısmı kesip cüzdanımda taşıyacağım.

Sana da mail atmış olabilirler belki kontrol et. Veya Türkiye'deki şirketine de yollamış olabilirler.

Ev arkadaşım da bu sene WAT yapacak, şirketi benimkinden farklıydı, ona direk kartını verdiler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

sakin hocam çoğu kişide olmaz o kart merak etme sorun olmaz vizeni ds belgeni evraklarını tamamladıysan sorun yok relax
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ohh ya çok rahatladım ikinize de teşekkür ederim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar

Ben de bu yaz wat yapanlardanım.Gittimgim şirket Amerikalı sponsor olarak Alliance Abroad group'la çalışıyor.Bana gitmeden önce sağlık sigortam yapılacagını ve orada herhangi bir saglık sorunuyla karşılaşırsam masrafşarımın karşılanacagı soylendi.Forumda dolaştım biraz Health Insurance Card gibi bi şey varmış ve benim elimde böyle bişey yok.Üstelik sağlıkla ilgili hiç bilgi de vermediler bana.Pasaportum,vizem,uçak biletim herşey hazır. Bu kart her ne haltsa şart mıdır? Nasıl edinebilirim? Tüm Amerikalı sponsor şirketler bunu sağlıyor mu?Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin kafam çok karışık 1 haftadan az var gitmeme ..Hellllppp !!!!
    bildigim kadarıyla şirket çalışma iznmizi gönderrken bi kağıt dha vardı kesilip kaplatılcak fln ,ben sigorta kartı die onu bliorm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba benim de Amerikadaki sponsor firmam aynı tr'deki değişik ama bana buradan bir kağıt vermişlerdi. alt tarafında kesip pvc kaplatacagın bir kart da vardı kagıdın üzerinde. belgelerine bir bak istersen sana da verilmiş olmalı direk kart olarak vermiyorlar çünkü.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

öyle bi kagıt var ama sağlıkla ilgili oldugunu pek sonmıyorum üzerinde acil numaralar,DS no falan var saglıkla ilgili oldugunu sanmıyorum hem sağ-üst tarafında "Identificantion Card" yazıyo bilemedim ki şimdi napıcaz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)