2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaşlar bi arkadaşım araba kiralayacak ama kiralayacagı günden 2 gün sonra 21 olacak.2 gün için sorun çıkar mı kiralama konusunda ?![]()
secret nerde burda
Birsey merak ediyorum,Bir ajans disinda,herhangi bir sahistan arabayi uzerimize almadan 3 ayligina uygun bir fiyata kiralamamiz mumkun mu? Polis durdurdugunda herhangi bir yasal sorun yasarmiyiz?
Birde bu scooter tarzi motorlari kullanmamiz icin tr deki ehliyetimiz yeterli olur mu?
aylık kiralamalarda bildiğim kadarıyla +21 yaş,amerikan ehliyeti ve kişinin renter's insurance ını kendi yapması gerekiyor...
simdi soyle bir sorunum war.Benim 2 aylik araba kiralamam lazim bulundugum bolgede arac lazim kesnlikle.Ama ajanstan kiralarsam cok ucuk olucak malum.
Onun yerine herhangi bir sahistan 2 ayligina eski bir arabayi ucuza kiralamam mumkun mu?Herhangi bir yasal sikinti yasar miyim polis falan durdurursa?
Birde araba alirken cok vergi verioruz malum,eger ben sahistan kiralarsam yine vergi vermem gerekir mi islemler sirasinda?
şahıstan kiralama olayını bilmiyorum çok fazla...bilenler yazarsa daha iyi olur..adam arabayı sana belli bir süre devredebilir belki...ama kesinlikle sigortanı yaptırman lazım..yerel şirketlerle de konuşabilirsin,aylık kiralama yapıyormusunuz diye..
ayrıca araba alırken(2.el) çok fazla vergi olmuyor...tek sorun,registirasyon bittiyse,sıfırdan register etmek pahalı..öbür türlü adam sana plakayı devreder,belli bir devir işlemi+sigorta+muayene den sonra alırsın arabayı,zor değil...
kredi kartı olmadan araba kiralayabilen var mı ? biz birazcık NY'da mahsur kaldık da![]()
arkadaşlar merhaba. konu 2011 de kalmış sanırım ama 2012 ye bir giriş yapalımbenim farklı bir sorum var. daha önce amerika'da yaşamış ve arabası olan (hatta 2 tane) arkadaşım var. arabaları şu an garaj gibi bir yerde duruyormuş. ve benim vekalet tarzı bir formla karşılıklı faxlanacak imzalar karşılığı onları kullanabileceğimi söyledi. kira derdinden de kurtulmuş olucaz
böyle bişey daha önce yapan yada duyan var mı yardımcı olabilirse süper olur..
Merhaba ben bi arkadasimla beraber 10 gundur michigan da calisiyorum eylul gibi donucegimiz zaman michigan dan st. İgnace dan araba kiralayip geze geze gitmek istiyoruz ama bugun michigan da isverenimle konustugumda bu konuyu anlatttigimda araba kiralarsin ama michigan disina cikamazsin. Mesala newyorka gidemezsin yada en yakin eyalet olan detroite bile gidemezsin. Anca gidecegin sehire otobus yada ucakla gdersin orda sadece o sehir icinde araba kiralarsin dedi sonra yine baska sehire gectigin zaman yine o sehirde araba kiralaman lazim dedi. Ama zaten biz newyorka kisi basi 400 dolar gbi ucak bileti vermek istemedigimiz icin burdan 5 gunlugune araba kiralayip ucuza getirmek istiyoruz bn burdan new yorka 400 dolar verip sonra orda sirf sehir icini gezebilme sartiyla araba kiralicaksam ne anladim bu isten. Daha masrafli cikiyorum. Acaba sizin bu konuda bi bildiginiz var mi arkadaslar. Cunku bana amerikadaki turk watcilardan biri 3 gun once michiganda kiralayip new yorkta teslim edebilirsin anlasmalari oluyor bizde oyle yapicaz hatta dediler ama bugun isverenim kafami karistirdi tekrardan siz ne diyorsunuz arkadaslar yardimci olurmusunuz bana ?
Arabayı kiralarken tek yon karalayın , daha sonra aldığınız şirketin istediğiniz şubesine bırakabilirsiniz fakat tek yon çok pahalı oluyor. Ny den alıp ca da bile bırakabilirsiniz.
Peki.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks