8 haziranı iple çekiyorum inş alırım vizeyi
8 haziranı iple çekiyorum inş alırım vizeyi
benimde 8 haziran 8.30 da bu kadar bekledik umarım alırız .
benimde ds gelirse girebileceğim aylardır bekliyorum formu o yüzden pek de umutlu değilim
7.30 civarı bende oralarda olacağım beyler
saatini bilmiyorum ama 8haziranda ben de ordayım =) inş. alırız vizeyi hepimize kolay gelsin =)
bide bişey dicem istanbullu varmı hiç ben antalyadan gelicem ve daha önce istanbula hiç gelmedim sabiha gökçen havaalanından istinye ye nasıl gidicem
8 Hazirandan sonra vize görüşmesi ne zaman arkadaşlar bilen var mı ?
Evet benim aile İstanbul da zaten.8 i cumaya denk geliyor isim soruşturması gibi olağandışı bir durum olmazsa pazartesi gelir elinize pasaport hocam.
Hocam Sabiha gökcenden SG-2 nolu otobüsle Levente gececeksin.Leventten de 29 Ş nolu şişleden kalkan otobüsle istinyedesin.Zaman durumuna göre 2. otobüs yerine taksi kullanabilirsin.Bu en kısası saatleri veya altarnatifleri kontrol etmek istersen buradan
Edit :
İstanbul için 13 haziran var.
Konu cAv tarafından (28-05-2012 Saat 04:36 AM ) değiştirilmiştir.
Herkese iyi şanslar. Umarım herkes alır vizesini
Benimde 8 haziran saat 10.00 istanbul...
Benimde 8 haziran saat 8.15 de görüşmem. İlk vizeme 23 mayısta ankarada girdim alamadım konuşamadım heyecanlandım karşısında. not ortalamamda 2.42 şimdi ikinci kez giriceğim ama yine zor olucak benim için çnkü ingilizce seviyem elemantary seviyesinde eğer çok farklı sorular sorarsa ne yapıcağım bilmiyorum. Normalde de istanbulluyum ben. Kız arkadaşımla beraber gidiceğiz o ankaradaki görüşmede aldı bende onun hatrı için giricem 2. kez görüşmeye yoksa o stres bir daha çekilmez..
8 haziranda girdik çıktık dunde oglen saat 13 30 gibi pasaportumu aldım gerisi artık bir tek ucus kaldı
FORZA ES-ES
8 hazirandı benimde aldım vizeyi yalnız pasaportu gönderecekleri adres olarak ankarayı verdim ne zaman gelebilir tahmini olan var mı ?
arkadaşlar ben 8 haziranda girdim aldım 9 haziran öğlen 12:30 da antalya daki evime geldi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks