Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vize kontrolunden sonra duty free shoplarda var zaten karton karton satiliyo 3lu var tekli var.tek bi kartonun fiyati 27 dolardi ki bence cok iyi fiyat havaalani disinda 80 lira bi karton fiyati ama simdi olsun olsun 30 dolardir ki yinede buyuk kar etmis oluyosun.marlboro fiyatlari 6.5 7 dolar genel olarak bazi yerlerde 8 9 dolara kadar cikiyo hatta 10.50 dolara gormustum bi yerde o yuzden duty freeden almani tavsiye ediyorum ama tek basinaysan 6 karton cok bile gelebilir.abartmadiktan sonra 3 4 kartonu sorun etmiyolar skinti yok yaani.ayrica biseyi daha belirtim bizim dilimiz yanmisti sigara fiyatlarindan tabacco shoptan turk tutunuyle tutun makinesi bide hazir filtreler almistik 26 dolara gelmisti herseyi icinde tadi super degil ama idare ediyodu ayrica 800 900 dal kadar icmistik hala biraz kalmisti dibinde oda mantikli olabilir
Yok arkadasla bırlıkte gıdecegım o sıgara kullanmıyor onun hakkınıda kendıme alcam duty free shop candır dıyorum bu ısı ordan halletcem Bu WC olayı harbı canımı sıkmaya başladı Yardımlarınız ıcın tesekkurler Benım gıdecegım yer vermouth bura hakkında bılgısı olan warmı nasıl bıryerdır pahalımıdır hayat şartları vs hakkında bılgısı olan varsa cok sevınırım sımdıden teşekkürler