küçük bie yerdir ama tam bir tatil yeridir sahil şehri zaten hep oteller var gidenler marmarise benzetir iş olnaklarıda geniştir otellerde ikinci iş bulabilirsiniz çok fazla rus vardır sonra atlantic city iki saattir washington 3saattir philederphia 3 saattir. cape mayeden 15 dk mesafede north cape may de mc danolds var ben orada iki yaz çalıştım araya gidin mutlaka hamburger yiyin ve oraya ikinci iş için başvuru yapın sürekli eleman alırlar. sonra gece hayatı hareketlidir bikaç bar var işte insanlar oraya gider. island grill güzel yer orda arkadaşım ikinci iş bulmuştu güzel para kazandı ve manageri çok iyimiş. cape may çok hareketlidir ve çok kalabalıktır zaten çok türkte vardır zorluk çekmezsiniz.hem tatil yapıp hem çalışırsınız. valla benim cape may de tanıştığım türkler hallerinden çok memnunlardı. hem çok parada harcamazsınız orda acme market var ordan alışveriş yapıp evde yemek yaparsınız yoksa dışarda yemek pahalıdır tek ucuz secenek mc danoldsın dollar munüsüdür. ben sevdim güzel yer çok büyük bir şehir değil bi kasaba gibi ama eğlenceli ve güzel. özellikle rus kızı çok fazla var