amerika bazısına göre çok iyidir bazısına göre kötü bir deneyimdir ama hayatında hiç çalışmamış ve zorluk çekmenin z'sini bilmeyen bir insan için çok zordur. ben iki defa amerikaya gittim ve ilk iki haftanın dışında gayet eğlenceli geçti. ben amerikada çiğ köfte yoğurup ellerimle taylantlılara yedirdim hele küfür muhabbetlerini hiç demiyorum wildwood''ta çok türk var zaten 1 km öteden belli oluyo turk oldukları yanınızdan geçerken selam veriyolar sana o kadar doğal bişeyki orda türke rastlamak hele ross ve wallmart mağazalarına her gittiğimimde a.q diyen bir türke illa rastlarsınız. amerika macerasında kilit nokta ilk iki hafta o haftalar geçtikten sonra işiniz ve konaklamanızda varsa ki ne kadar kötüde olsa zevk almaya başlıyosunuz. zamanın içindeyken sıkılıyosunuz bunalıyosunuz ama türkiyeye gelince hele WAT sezonu açılınca içiniz gidiyo imkanınızda varsa kendinizi ikinci kez amerikada buluyosunuz. ben ilk gittiğimde işimden çok şikayetçiydim ama ikinci defa self aynı işe gittim ve orda çalıştım zaten WAT'ın bağımlılık yaptığı bilinen bir gerçek bi giden bi daha gidiyo