Şimdi dostlar sonuç olarak dağcı çantasını uçağa sokabilirmiyiz![]()
Şimdi dostlar sonuç olarak dağcı çantasını uçağa sokabilirmiyiz![]()
sırt çantasını kabin bagajı olarak sokabiliyoruz uçağa buraya kadar herşey tamampekii boyutları önemli mi? yani lufthansanın sitesinde 2 farklı ölçü var. benim çantam standart bir çantadan biraz daha büyük. 55x40x20 gibi birşeydi
uçağa binerken ölçüyolar mı bunu ya da göz kararı bakıp bunu alamayız mı diyolar yoksa sadece ağırlığa mı bakıyorlar??
vay anasına yaaa millet vizeyi almış çanta drdine düşmüş...yarın akşam umarım bende sze katılmış olurum...Bu arada deuter dağcılık çantam var benimde 70+10 geçen senelerde 200 euroya almıştım...en iyisi diyebilirim
dağcı çantası bagaj haricinde uçağa sokulmaz denmiş ama, el bagajı olarak 8 kiloyu aşmamasına rağmen alınmaz diye bir kural fln yok dimi? 30-40 lt olan küçük dağcı çantalarından alıp 8 kgı aşmayacak şekilde doldurup el bagajı olarak götürmeyi planlıyodum, planımdan şüphelendim şimdi :S bir de 40 ltlik bi dağcı çantasının giysiyle doldurulduğunda 8 kgı aşmama şansı var mı, tecrübesi olan birileri yardımcı olursa sevinirim![]()
El çantasının ebatları havayolu şirketinin sitesinde vardır. Ordan kontrol et eğer müsade ederlerse neden olmasın..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Dostum bir tane boş valiz götür, ya da oradan alırsın ucuz alış verişlerini ona doldurursun. ama kesinlikle dağcı seyahat çantası ile git çok büyük kolaylık.gezerken seyahat ederken falan.
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks