yapmayin arkadaslar copu yere atanlar sadece bizim gibi watcilar...yere cop attiginizda size ciddi tepki gosterebilir amerikalilar.. amerikalilarin cok buyuk cogunlugu birakin yere cop atmayi baskasi attiginda bile ciddi tepki gosteriyorlar..
yapmayin arkadaslar copu yere atanlar sadece bizim gibi watcilar...yere cop attiginizda size ciddi tepki gosterebilir amerikalilar.. amerikalilarin cok buyuk cogunlugu birakin yere cop atmayi baskasi attiginda bile ciddi tepki gosteriyorlar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende geçen sebe katılmıştım.İnsanın başına o kadar ilginç şeyler geliyorki orada.Bazen çok zor durumlarda kalıyorsunuz ama şunu bilinki mütiş tecrübe.Kesinlikle kaçırılmamaıs gereken bir fırsat.Sorusu olacak arkadaşlar varsa orayla alakalı veya işlemlerle ilgili mesaj atabilirler.Gitmeden önce forumu iyice araştırın bana çok çok faydası dokunmuştu.
off bende korktum şimdiilk başta concession işine gidecektim tecrübeli bir ark.ımla ama bilindiği üzere iptal olunca kendime yeni bir iş buldum ve yalnız gidiyorum. Aşırı tırsıyorum da açıkçası
İlk tecrübede yalnız gitmek çok zor olsa gerek.
gidenlerin buyuk cogunlugu tek gidiyor ve zaten tek olma durumun sadece oraya varana kadar hatta havalimanina kadarsonrasinda illa watcilari bulacakin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende arkadaşımla gidecektim ama o vizeyi geçemedi ve ben tek gittim.Açıkcası bende çok tedirgindim gitmeden önce ama telaş yapmana gerek yok.Aslında tek gitmek çok daha mantıklı.Hem orda sorumluluk almadki yönün gelişiyor olaylara çözümlere odaklanmak felan.İngilizce yönündende çok iyi.Ben tek başımaydım ve mecbur konuşmak zorunda olduğumdan kendimi ingilizce yönündende geliştirdim.Tek sorun gezme bölümğne geldiğinde arkaşın olsa daha iyi vakit geçirebilirsin.Onu da zaten birçok kişi tek gidiyor ve forumdan tanışabilirsin travel kısmına geldiğinde.Sıkıntı yapmana gerek yok oraya gidip 2 haftanı geçirince anlarsın.
yok kardes kafana gore takil tabi hos degil etraftakilerin boyle sert ve saskin bakislariyla karsilasabilrsin ama ceza falan olayi yokevet taharet muslugu yok su seviyeside sonuna kadar klozetin ayrica tuvalet fircasi diye bisey yok onlarda cunku su seviyesi yuksek oldugu icin fircayada ihtiyac kalmiyo
![]()
vize kontrolunden sonra duty free shoplarda var zaten karton karton satiliyo 3lu var tekli var.tek bi kartonun fiyati 27 dolardi ki bence cok iyi fiyat havaalani disinda 80 lira bi karton fiyati ama simdi olsun olsun 30 dolardir ki yinede buyuk kar etmis oluyosun.marlboro fiyatlari 6.5 7 dolar genel olarak bazi yerlerde 8 9 dolara kadar cikiyo hatta 10.50 dolara gormustum bi yerde o yuzden duty freeden almani tavsiye ediyorum ama tek basinaysan 6 karton cok bile gelebilir.abartmadiktan sonra 3 4 kartonu sorun etmiyolar skinti yok yaani.ayrica biseyi daha belirtim bizim dilimiz yanmisti sigara fiyatlarindan tabacco shoptan turk tutunuyle tutun makinesi bide hazir filtreler almistik 26 dolara gelmisti herseyi icinde tadi super degil ama idare ediyodu ayrica 800 900 dal kadar icmistik hala biraz kalmisti dibinde oda mantikli olabilir
bu taharet musluğunun olmaması çok kötü bir şey. buna alışmış olanları büyük sıkıntı bekliyor![]()
ben bazen tuvaletten sonra duşa giriyordum bel altımı yıkamak için
bir de pisuvarlar arasında blok yok. dip dibe yapıyorsunilk zamanlar hiç yapmamıştım ama sonra alışıyor insan, millet problem görmüyorsa ben de görmem hesabı
![]()
Yok arkadasla bırlıkte gıdecegım o sıgara kullanmıyor onun hakkınıda kendıme alcamduty free shop candır dıyorum bu ısı ordan halletcem
Bu WC olayı harbı canımı sıkmaya başladı
Yardımlarınız ıcın tesekkurler
Benım gıdecegım yer vermouth bura hakkında bılgısı olan warmı nasıl bıryerdır pahalımıdır
hayat şartları vs hakkında bılgısı olan varsa cok sevınırım sımdıden teşekkürler
![]()
Konu yine taharet musluğuna bağlanmışBunun en temiz cözümü tuvaletle banyoyu peşpeşe getirmek
Ama tuvaletlerin ilk giden herkesi şaşırtması normal keza klozetin yarısına kadar su dolu ve sanat esirinizi yüzerken görmek pek alışılagelmiş birşey değil![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks