Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 38 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni Düzenlemeye Göre İşsiz Kalanlar ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam sizin işinizle alakalı bi sorun değildir yaşadığınız.Sponsorun DS belgenizi göndermemesinden kaynaklıdır.Bu arada vize tarihi almama nedeniniz DS belgenizin olmaması mı yoksa iş iptal olabilir düşüncesi mi?
    bizim şirketin dediğine gore hocam sponsorun DS belgesini gondermemiş olmasıydı ,belge olmayınca vize randevusu filan da alınmad ı bekliyoruz bakalım ya umarım olumlu sonuclanır

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Job offer formu vardır işe kabul edildiğiniz belge birde bu belgedeki bilgilerle çıkartılan DS-2019 belgesi vardır.Asıl önemli olan belge bu DS-2019 belgesidir.Daha önce tek sponsor listesinden iş seçme zorunluluğunu duymadım,belki son zamana kaldı diye ellerindeki işleri doldurmaya çalışıyor olabilirler kesin bişey söylemek zor.Şu başlığı okumanızı tavsiye ederim : http://www.turkishwat.net/work-trave...vel-nedir.html
    işleyişle ilgili.Ve yine aynı başlık içinde en sonraki diğer başlıkları da okursanız genel olarak bişeyler netleşir aklınızda.Ve size gelen belgelerin nasıl bişey olduğunu karşılaştırmanız içinde şu başlıktaki resimlere bakmanızı öneririm : http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html

Size gelen büyük ihtimalle job offer formudur 1 ay önce.DS belgesi çıktıysa geri iptal etmezler kolay kolay.

teşekkürler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Sizi bilgilendireceğimi söylemiştim arkadaşlar.Dediğim gibi bende gezici eğlence parkı işindeyim ve kısmetse cumartesi yola çıkıyorum.Şuanda hiçbir sıkıntı yok şirketimlede işverenimlede görüştüm verilen hak geri alınmaz dediler işimde bi sıkıntı yokmuş.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Christ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi bilgilendireceğimi söylemiştim arkadaşlar.Dediğim gibi bende gezici eğlence parkı işindeyim ve kısmetse cumartesi yola çıkıyorum.Şuanda hiçbir sıkıntı yok şirketimlede işverenimlede görüştüm verilen hak geri alınmaz dediler işimde bi sıkıntı yokmuş.
    Benim senden daha geç gidiş tarihim ama benim şirketim de aynı şekilde söyledi. Yeşil kağıt ve red alanlar için de uğraşıyorlar sanırım.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Nasıl yani arkadaşlar ? bizim iş iptal oldu ve bizi yeni iş görüşmesine soktular.. Şimdi siz bu değişikliğin vize alanları kapsamadığını mı söylüyorsunuz ? eğer öyle ise şirket neden bizi yeni bir işe yerleştirmek için uğraşıyor ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Valla bilmiyorum 26sında yolcuyum bütün işlerimi hallettim vizemi 11nisanda almıştım bir sıkıntı yok inşallah programımda sorunsuz geçer.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaslar sonucta degisiklik geri alinicak deselerde bu bi risk ve biim sirketler riski alip is degistirmediler beklediler.seninki risk almak istememis eger problem olsaydi biz sirketlerimize kizacaktik..
    bende 31 mayista abd deyim insallah
    isverene mail attim problem isinde yok diyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı eeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani arkadaşlar ? bizim iş iptal oldu ve bizi yeni iş görüşmesine soktular.. Şimdi siz bu değişikliğin vize alanları kapsamadığını mı söylüyorsunuz ? eğer öyle ise şirket neden bizi yeni bir işe yerleştirmek için uğraşıyor ?
    Bu işin için sponsor ve işveren uzlaşması sağlanırsa konaklama ve yapacağın işin farklı yazılması gibi küçük değişikliklerle gitmen sağlanıyor. Yeni işe ihtiyaç yok. Biraz risk alınırsa yapılabiliyor ki bir kaç gün sonra Mustafa01 açıklama yapacak diye düşünüyorum. Böyle bir şeye de gerek kalmayabilir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)