Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kaldığın oteller Marriot muydu?Employee Discount'tan faydalandın mı?Benim arkadaşlarım Denver'da 2 gece kaldılar Marriot Otlede günlük 40 dolardan kişi başı 10 dolar ödediler bi odada 4 kişi kaldılar..Yani böyle bişey yapılırsa masraflar çok azalıyor ve tatil daha kaliteli oluyor..Hem otelde kalıyosun hem az ödüyosun..
evet aynen biz 4 kisi gittik 2 kisi hiltonda bir arkadas marriotta bende days inn de calisiyorduk neredeyse butun otelleri planlarimiza gore ve onceden ayarladik ztn bunlar grup bunyesinde oteller oldugu icin neredeyse butun amerikadaki otellerde indirimli kalabiliyorduk

en fazla 60 dolar odedik otellere ama genelde 40 dolar odedik ve hepside super otellerdi ozellikle havaalani otellerini secmenizi oneririm zira sehir merkezine ne kadar yakinlasirsaniz o kadar pahali oluyor altinizda araba varsa 10 mil cemberinde heryer uygundur

las vegas days inn de 31 dolara kaldik o derece ve ben buna indirimimi kullanmadim =) walkin 31 dolar =)

son gun timesin gobegindeki courtyard marriotta kaldik 80 dolarmi neydi ama otelin normal ucreti ztn 700-800 arasi ,,gerci newyork daha cok is sebebiyle gelen insanlari agirladigi icin haftaicleri pahali oluyor haftasonlari ucuz oluyor ilginc..