Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 53 arasi kadar sonuc g�steriliyor

Konu: Konaklamaya son dakika zami

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� Ugur Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster

Bence sen onuda bi sorTutar sana en sonunda 30 Eyl�l derler plan?n? ona g�re yap ba?tan,nas?lsa para gelecek diye harcars?n sonra paras?z kalabilirsin..
    Haklisin onu da sorayim ben.Tesekkurler.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Benim mesajim:

Thank you for your helps. Is each apartment rent 400$? Or what is the difference between first floor and second floor? Thank you for your respond...

Gelen Cevap:
    Hi,

Yes the rent is $400 for the four bedroom, two bathrooms. There is no difference between 1st, 2nd, or 3rd floor.Good luck.

University Apartments Galveston
    602 Seawolf Parkway
    Galveston TX

Cok kotu bir durum ile karsi karsiyayiz arkadaslar.
    Konu captain89 taraf�ndan (17-05-2012 Saat 08:56 PM ) de�i�tirilmi�tir.

Efsane Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    34

Al�nt� captain89 Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    Benim mesajim:

Thank you for your helps. Is each apartment rent 400$? Or what is the difference between first floor and second floor? Thank you for your respond...

Gelen Cevap:
    Hi,

Yes the rent is $400 for the four bedroom, two bathrooms. There is no difference between 1st, 2nd, or 3rd floor.Good luck.

University Apartments Galveston
    602 Seawolf Parkway
    Galveston TX

Cok kotu bir durum ile karsi karsiyayiz arkadaslar. Ogrencileri bu sekilde somurenleri Allah bildigi gibi yapsin.
    Dan??man?nla konu? bu konuyu bence.Birde sana sponsordan gelen mail sana forward yap?larak m? g�nderildi yoksa dan??man direk haftal?k 125 dolar oldu mu dedi?

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Dan??man?nla konu? bu konuyu bence.Birde sana sponsordan gelen mail sana forward yap?larak m? g�nderildi yoksa dan??man direk haftal?k 125 dolar oldu mu dedi?
    Ever forwardladi ikisi de var mailimde. Burda paylasmam dogru olmaz sanirim.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Sizce ne yapmam lazim fikri olan var mi?

Efsane Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    34

Yok payla?man i�in demedim.Acaba dan??man direk fiyat bu diye kendi mi mail atm?? onu �?renmek i�in sordum.Neyse umar?m istedi?in sonucu al?rs?n.Kolay gelsin.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Yok payla?man i�in demedim.Acaba dan??man direk fiyat bu diye kendi mi mail atm?? onu �?renmek i�in sordum.Neyse umar?m istedi?in sonucu al?rs?n.Kolay gelsin.
    Ne yapmami tavsiye edersiniz peki bundan sonra?

Efsane Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    34

Ne yapmami tavsiye edersiniz peki bundan sonra?
    Dan??man?nla g�r�?meni tavsiye ederim.E?er seni tatmin edici bi gerek�e yoksa ortada; sponsora ,�?rendi?in g�ncel fiyat?n 400 dolar oldu?unu ve senden 500 istendi?ini belirtebilirsin..?nan?n Amerikal? insanlar bu konuda duyarl?lar ve yanl??l?k varsa d�zeltiyorlar.Benim 2009 y?l?nda paycheckimden 75 dolar fazla vergi kesintisi olmu?.Adamlar 2011 y?l?nda bunu farkedip T�rkiyeye ev adresime g�nderdiler 75 dolar?.Yani anlay??l? oluyorlar.Ve bi mesaj att???n?zda mesaj i�in te?ekk�r ederek ba?l?yorlar cevaplar?na.Sponsora msj atmay? k�t� bi i?lem gibi yorumlamay?n.Akl?n?za tak?lan sorular? normal bi ?ekilde sormaniz durumunda bi s?k?nt? olaca??n? sanm?yorum.Karar sizin tabi yinede.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Dan??man?nla g�r�?meni tavsiye ederim.E?er seni tatmin edici bi gerek�e yoksa ortada; sponsora ,�?rendi?in g�ncel fiyat?n 400 dolar oldu?unu ve senden 500 istendi?ini belirtebilirsin..?nan?n Amerikal? insanlar bu konuda duyarl?lar ve yanl??l?k varsa d�zeltiyorlar.Benim 2009 y?l?nda paycheckimden 75 dolar fazla vergi kesintisi olmu?.Adamlar 2011 y?l?nda bunu farkedip T�rkiyeye ev adresime g�nderdiler 75 dolar?.Yani anlay??l? oluyorlar.Ve bi mesaj att???n?zda mesaj i�in te?ekk�r ederek ba?l?yorlar cevaplar?na.Sponsora msj atmay? k�t� bi i?lem gibi yorumlamay?n.Akl?n?za tak?lan sorular? normal bi ?ekilde sormaniz durumunda bi s?k?nt? olaca??n? sanm?yorum.Karar sizin tabi yinede.
    Peki tesekkurler. Dediginiz gibi yarin kibar bir mail yazmayi dusunuyorum sponsora. Burdaki danismanin pek bilgisi yok. simdiye kadar gozlemledigim bu.

Tesekkur meselesine gelince haklisin. Adamlara kalacak yer fiyatini soruyorum. Adam konaklamamiz ile ilgilendiginiz icin tesekkurler diye basliyor maile. Ben de alismisim artik bi baktim mesaja ben de oyle baslamisim

bir de ilginc olan, oraya gidecek 13 arkadasiz forumdan sadece bir arkadasi taniyorum.... bu nasil is anlamadim bir ay kaldi sunun surasinda milletin hic umrunda degil.... google a caliscagi yeri yanina da work and travel yazsa kesin ilk sayfada burayi bulur ama. Millet rahat ya. fazla dert etmiyo....

Gelismeleri buraya yazacagim daha sonra...

Tekrar tesekkurler

�stad
    �yelik tarihi
    Apr 2010
    Tecr�be Puan�
    22

Peki tesekkurler. Dediginiz gibi yarin kibar bir mail yazmayi dusunuyorum sponsora. Burdaki danismanin pek bilgisi yok. simdiye kadar gozlemledigim bu.

Tesekkur meselesine gelince haklisin. Adamlara kalacak yer fiyatini soruyorum. Adam konaklamamiz ile ilgilendiginiz icin tesekkurler diye basliyor maile. Ben de alismisim artik bi baktim mesaja ben de oyle baslamisim

bir de ilginc olan, oraya gidecek 13 arkadasiz forumdan sadece bir arkadasi taniyorum.... bu nasil is anlamadim bir ay kaldi sunun surasinda milletin hic umrunda degil.... google a caliscagi yeri yanina da work and travel yazsa kesin ilk sayfada burayi bulur ama. Millet rahat ya. fazla dert etmiyo....

Gelismeleri buraya yazacagim daha sonra...

Tekrar tesekkurler
    �ok vurdumduymaz insan var gidece?i yeri ara?t?rmadan giden �ok ama bi �ok zorlukla kar??la?acaklar?ndan haberleri yok
    ya oldu�un gibi g�r�n yada g�z�me g�r�nme!!!

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2012
    Tecr�be Puan�
    14

captain senin i? yerin neresi? schlitterbahn m??

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2012
    Tecr�be Puan�
    14

He hac? schlitterbahn yaz?yo profilinde bakmadan sazanl?k yapt?m. ?�yle ki ben ve 2 arkada??m daha orada kal?caz. arkada?lar?m ayarlad?lar konaklamay? ve ayl?k 400 olarak. Ben di?er arkada??mla beraber uagalveston'a mail att?k en son d�n ak?am yollad?klar? formu doldurduk ve g�nderdik. Hepimiz pleasure'da �al???caz ve s�zle?melerimizde 100 dolar olarak g�r�n�yordu o ?ekilde imzalad?k. Bize sponsorlar?m?zdan sana gelen gibi bir mail gelmedi ve bir ba?ka ilgin� ?ey; bizim de sponsorumuz alliance abroad. Senin durumda nas?l bir kar???kl?k var cidden merak ediyorum. Maille?menin sonucunu bilgilendirirsen sevinirim

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� Sgb Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    He hac? schlitterbahn yaz?yo profilinde bakmadan sazanl?k yapt?m. ?�yle ki ben ve 2 arkada??m daha orada kal?caz. arkada?lar?m ayarlad?lar konaklamay? ve ayl?k 400 olarak. Ben di?er arkada??mla beraber uagalveston'a mail att?k en son d�n ak?am yollad?klar? formu doldurduk ve g�nderdik. Hepimiz pleasure'da �al???caz ve s�zle?melerimizde 100 dolar olarak g�r�n�yordu o ?ekilde imzalad?k. Bize sponsorlar?m?zdan sana gelen gibi bir mail gelmedi ve bir ba?ka ilgin� ?ey; bizim de sponsorumuz alliance abroad. Senin durumda nas?l bir kar???kl?k var cidden merak ediyorum. Maille?menin sonucunu bilgilendirirsen sevinirim
    Yarin kibar bir sekilde sponsora mail atmayi dusunuyorum. Senin sirket hangisiydi?(ozelden de yazabilirsin.). bize de mail sponsordan geldi konaklama ile ilgili.onu imzalamamiz isteniyor.O sozlesmeyi de ayrintili okumam gerekiyor.Arada bizi somurecekler gibi geliyor bana ama tam anlamis degilim gelismeleri yazarim buraya merak etme.
    Konu captain89 taraf�ndan (17-05-2012 Saat 10:51 PM ) de�i�tirilmi�tir.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Arkadaslar konaklamaya mail attim. Cevap olarak Alliance abroad ile bir anlasmalarin olmadigini soyledi. Simdi sorum su;

Benim sponsorun belirttigi tarzda kalma zorunlulugum var mi? (haftalik 125 dolar olarak)
    Sonuc olarak bir sozlesme imzalatacaklar(bu sekilde kalmayi dusunmedigim icin henuz okumadim) ve depozito da burda odenecek. Depozitoyu burda odemek kadar sacma birsey duymadim daha once.

Bu konu hakkindaki dusunceleriniz nedir?Ne yapmaliyim sizce?

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Arkadaslar konaklamaya mail attim. Cevap olarak Alliance abroad ile bir anlasmalarin olmadigini soyledi. Simdi sorum su;

Benim sponsorun belirttigi tarzda kalma zorunlulugum var mi? (haftalik 125 dolar olarak)
    Sonuc olarak bir sozlesme imzalatacaklar(bu sekilde kalmayi dusunmedigim icin henuz okumadim) ve depozito da burda odenecek. Depozitoyu burda odemek kadar sacma birsey duymadim daha once.

Bu konu hakkindaki dusunceleriniz nedir?Ne yapmaliyim sizce?
    Arkadaslar cevap bekliyorum. Sponsorumun belirttigi sekilde kalmazsam bir sorun yasar miyim? yada oyle bir zorunlulugum var mi?

Kendi mesajima bile alinti yaptim be...

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Arkadaslar cevap bekliyorum. Sponsorumun belirttigi sekilde kalmazsam bir sorun yasar miyim? yada oyle bir zorunlulugum var mi?

Kendi mesajima bile alinti yaptim be...
    Arkadaslar cevap bekliyorum hala. sponsorumun belirttigi sartlarda konaklamayi tercih etmezsem sorun yasar miyim? Her sinav donemi biliyorum. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. UGUR da kac gundur girmiyor siteye.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Hala yardiminizi beklemekteyim.

Durum ?u ?ekilde:

??veren:
    *Alliance Abroad, i?verenle kesinlikle irtibata ge�meyin diyor. Size yard?m edemezler diyor.

Alliance Abroad:
    *Haftal?k kiran?z 100 dolardan 125 dolara �?kt? diyor.
    *Kiran?z paycheck inizden kesilecek diyor.

Konaklama M�d�r�:
    *Alliance Abroad ile herhangi bir anla?mam?z yok.
    *Alliance Abroad ile gelip burada tekil olarak kalan �?rencilerimiz mevcut diyor.
    *Direk bir tane belgeyi imzalay?p kalabilirsiniz, diyor.

Bu ?eytan ��geninde gidip geliyorum. Yard?m edecek birileri aran?yor.

Ben ?imdi konaklamaya mail att?m. Durumu anlatt?m bana ne �nerebilirsiniz ne yapabiliriz dedim. Son durum bu.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jul 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Hocam bence hi� kasmay?n zaten elinizde konaklama s�zle?mesi de yok �nceki sayfalardan okudu?um kadar?yla s�zl� olarak bi fiyat alm??s?n?z size 100 de?il 125 deselerdi de kabul edecektiniz bu saatte sonra i? de?i?tirmeyi de g�ze alamazs?n?z siz bence ?u saatten sonra pazarl?kla biz o fiyat? kar??layamayabiliriz biraz indirsek muhabbetine girin olmad? orda yap?n bunu ama fazla ileri gitmeyin derim ��nk� elinizde oynayacak ba?ka kart yok.. ??in sonunda i?verenle papaz olaca??n?z diyaloglara girmenizi de tavsiye etmem..

Efsane Wat�� cAv - ait Kullan�c� Resmi (Avatar)
    �yelik tarihi
    Jan 2010
    Tecr�be Puan�
    24

Hocam kendin s�ylemi?sin konaklama anla?ma yok diyor Alliance var diyor.O ?eytan �cgeninden c?k???n nas?l AAG den gelen mesaj? Konaklamaya at?yorsan konaklamadan gelen mesaj? da oldu?u gibi AAG ye forwardlay?p ac?k ac?k s�yle bu arada fark nereye gidiyor diye.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Al�nt� SYSOP Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    Hocam bence hi� kasmay?n zaten elinizde konaklama s�zle?mesi de yok �nceki sayfalardan okudu?um kadar?yla s�zl� olarak bi fiyat alm??s?n?z size 100 de?il 125 deselerdi de kabul edecektiniz bu saatte sonra i? de?i?tirmeyi de g�ze alamazs?n?z siz bence ?u saatten sonra pazarl?kla biz o fiyat? kar??layamayabiliriz biraz indirsek muhabbetine girin olmad? orda yap?n bunu ama fazla ileri gitmeyin derim ��nk� elinizde oynayacak ba?ka kart yok.. ??in sonunda i?verenle papaz olaca??n?z diyaloglara girmenizi de tavsiye etmem..
    Elimde alliance abroad imzalatmak istedi?i bir s�zle?me var ?u an.Yaz?l? olarak da var. ?u an zaten i?verenle hi� bir irtibat?m yok. Hi� bir ?ekilde g�r�?medim hen�z.

Al�nt� cAv Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    Hocam kendin s�ylemi?sin konaklama anla?ma yok diyor Alliance var diyor.O ?eytan �cgeninden c?k???n nas?l AAG den gelen mesaj? Konaklamaya at?yorsan konaklamadan gelen mesaj? da oldu?u gibi AAG ye forwardlay?p ac?k ac?k s�yle bu arada fark nereye gidiyor diye.

?u an konaklamaya mail att?m. ordan gelen mesaj? da. dedi?iniz gibi ben de sponsora atmay? d�?�n�yorum ?u an. Bunlar memorial day leri filan varm?? yar?n taitl san?r?m. Sal? g�n� cevap gelir b�y�k ihtimal.ondan sonra direk sponsora g�nderecem o maili....

Nas?l bir i?in i�indeyim, onuda anlamad?m gitti....Daha gitmeden problemler ba?lad?....

Saolum bu arada tavsiyeleriniz i�in...

Efsane Wat�� cAv - ait Kullan�c� Resmi (Avatar)
    �yelik tarihi
    Jan 2010
    Tecr�be Puan�
    24

AAG yle daha �nce i? yapm?? biri olarak s�yleyebilirim ki iyidir ho?turlar ayn? zamanda amerikan?n en garip sponsorudurlar.?lgin� bir i? g�rme y�ntemleri var uyarmak d�rtmek gerekiyor s�rekli.

Profesyonel Wat��
    �yelik tarihi
    Nov 2010
    Tecr�be Puan�
    17

Konaklamaya mail attim. Cevap olarak hic bir sey yapamayiz siz konuyu AAG ile gorusunuz dedi.YIne de cok anlayislilar sagolsunlar. Simdi de AAG ye mail attik. Fiyat boyleydi boyle oldu. Bu fiyat degisikligi neyden kaynaklaniyor dedik. Ne cevap gelecegini cok merak ediyorum. Biktirdi iyice bu isler beni..

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    May 2012
    Tecr�be Puan�
    14

Valla bnde snle ayn? yerde kalcam ciee sponsorum fiyat hakk?nda hi�bir mesaj gelmedi. 100 dolar die biliyordum hala �yle biliyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya G�zatan Kullan�c�lar

�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)