Benim mesajim:
Thank you for your helps. Is each apartment rent 400$? Or what is the difference between first floor and second floor? Thank you for your respond...
Gelen Cevap:
Hi,
Yes the rent is $400 for the four bedroom, two bathrooms. There is no difference between 1st, 2nd, or 3rd floor.Good luck.
University Apartments Galveston
602 Seawolf Parkway
Galveston TX
Cok kotu bir durum ile karsi karsiyayiz arkadaslar.
Konu captain89 tarafından (17-05-2012 Saat 08:56 PM ) değiştirilmiştir.
Sizce ne yapmam lazim fikri olan var mi?
Yok paylaşman için demedim.Acaba danışman direk fiyat bu diye kendi mi mail atmış onu öğrenmek için sordum.Neyse umarım istediğin sonucu alırsın.Kolay gelsin.
Danışmanınla görüşmeni tavsiye ederim.Eğer seni tatmin edici bi gerekçe yoksa ortada; sponsora ,öğrendiğin güncel fiyatın 400 dolar olduğunu ve senden 500 istendiğini belirtebilirsin..İnanın Amerikalı insanlar bu konuda duyarlılar ve yanlışlık varsa düzeltiyorlar.Benim 2009 yılında paycheckimden 75 dolar fazla vergi kesintisi olmuş.Adamlar 2011 yılında bunu farkedip Türkiyeye ev adresime gönderdiler 75 doları.Yani anlayışlı oluyorlar.Ve bi mesaj attığınızda mesaj için teşekkür ederek başlıyorlar cevaplarına.Sponsora msj atmayı kötü bi işlem gibi yorumlamayın.Aklınıza takılan soruları normal bi şekilde sormaniz durumunda bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.Karar sizin tabi yinede.
Peki tesekkurler. Dediginiz gibi yarin kibar bir mail yazmayi dusunuyorum sponsora. Burdaki danismanin pek bilgisi yok. simdiye kadar gozlemledigim bu.
Tesekkur meselesine gelince haklisin. Adamlara kalacak yer fiyatini soruyorum. Adam konaklamamiz ile ilgilendiginiz icin tesekkurler diye basliyor maile. Ben de alismisim artik bi baktim mesaja ben de oyle baslamisim
bir de ilginc olan, oraya gidecek 13 arkadasiz forumdan sadece bir arkadasi taniyorum.... bu nasil is anlamadim bir ay kaldi sunun surasinda milletin hic umrunda degil.... google a caliscagi yeri yanina da work and travel yazsa kesin ilk sayfada burayi bulur ama. Millet rahat ya. fazla dert etmiyo....
Gelismeleri buraya yazacagim daha sonra...
Tekrar tesekkurler![]()
captain senin iş yerin neresi? schlitterbahn mı?
He hacı schlitterbahn yazıyo profilinde bakmadan sazanlık yaptım. Şöyle ki ben ve 2 arkadaşım daha orada kalıcaz. arkadaşlarım ayarladılar konaklamayı ve aylık 400 olarak. Ben diğer arkadaşımla beraber uagalveston'a mail attık en son dün akşam yolladıkları formu doldurduk ve gönderdik. Hepimiz pleasure'da çalışıcaz ve sözleşmelerimizde 100 dolar olarak görünüyordu o şekilde imzaladık. Bize sponsorlarımızdan sana gelen gibi bir mail gelmedi ve bir başka ilginç şey; bizim de sponsorumuz alliance abroad. Senin durumda nasıl bir karışıklık var cidden merak ediyorum. Mailleşmenin sonucunu bilgilendirirsen sevinirim![]()
Yarin kibar bir sekilde sponsora mail atmayi dusunuyorum. Senin sirket hangisiydi?(ozelden de yazabilirsin.). bize de mail sponsordan geldi konaklama ile ilgili.onu imzalamamiz isteniyor.O sozlesmeyi de ayrintili okumam gerekiyor.Arada bizi somurecekler gibi geliyor bana ama tam anlamis degilim gelismeleri yazarim buraya merak etme.
Konu captain89 tarafından (17-05-2012 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar konaklamaya mail attim. Cevap olarak Alliance abroad ile bir anlasmalarin olmadigini soyledi. Simdi sorum su;
Benim sponsorun belirttigi tarzda kalma zorunlulugum var mi? (haftalik 125 dolar olarak)
Sonuc olarak bir sozlesme imzalatacaklar(bu sekilde kalmayi dusunmedigim icin henuz okumadim) ve depozito da burda odenecek. Depozitoyu burda odemek kadar sacma birsey duymadim daha once.
Bu konu hakkindaki dusunceleriniz nedir?Ne yapmaliyim sizce?
Hala yardiminizi beklemekteyim.
Durum şu şekilde:
İşveren:
*Alliance Abroad, işverenle kesinlikle irtibata geçmeyin diyor. Size yardım edemezler diyor.
Alliance Abroad:
*Haftalık kiranız 100 dolardan 125 dolara çıktı diyor.
*Kiranız paycheck inizden kesilecek diyor.
Konaklama Müdürü:
*Alliance Abroad ile herhangi bir anlaşmamız yok.
*Alliance Abroad ile gelip burada tekil olarak kalan öğrencilerimiz mevcut diyor.
*Direk bir tane belgeyi imzalayıp kalabilirsiniz, diyor.
Bu şeytan üçgeninde gidip geliyorum. Yardım edecek birileri aranıyor.
Ben şimdi konaklamaya mail attım. Durumu anlattım bana ne önerebilirsiniz ne yapabiliriz dedim. Son durum bu.
Hocam bence hiç kasmayın zaten elinizde konaklama sözleşmesi de yok önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla sözlü olarak bi fiyat almışsınız size 100 değil 125 deselerdi de kabul edecektiniz bu saatte sonra iş değiştirmeyi de göze alamazsınız siz bence şu saatten sonra pazarlıkla biz o fiyatı karşılayamayabiliriz biraz indirsek muhabbetine girin olmadı orda yapın bunu ama fazla ileri gitmeyin derim çünkü elinizde oynayacak başka kart yok.. İşin sonunda işverenle papaz olacağınız diyaloglara girmenizi de tavsiye etmem..
Hocam kendin söylemişsin konaklama anlaşma yok diyor Alliance var diyor.O şeytan ücgeninden cıkışın nasıl AAG den gelen mesajı Konaklamaya atıyorsan konaklamadan gelen mesajı da olduğu gibi AAG ye forwardlayıp acık acık söyle bu arada fark nereye gidiyor diye.
Elimde alliance abroad imzalatmak istediği bir sözleşme var şu an.Yazılı olarak da var. Şu an zaten işverenle hiç bir irtibatım yok. Hiç bir şekilde görüşmedim henüz.
Şu an konaklamaya mail attım. ordan gelen mesajı da. dediğiniz gibi ben de sponsora atmayı düşünüyorum şu an. Bunlar memorial day leri filan varmış yarın taitl sanırım. Salı günü cevap gelir büyük ihtimal.ondan sonra direk sponsora gönderecem o maili....
Nasıl bir işin içindeyim, onuda anlamadım gitti....Daha gitmeden problemler başladı....
Saolum bu arada tavsiyeleriniz için...
AAG yle daha önce iş yapmış biri olarak söyleyebilirim ki iyidir hoşturlar aynı zamanda amerikanın en garip sponsorudurlar.İlginç bir iş görme yöntemleri var uyarmak dürtmek gerekiyor sürekli.
Konaklamaya mail attim. Cevap olarak hic bir sey yapamayiz siz konuyu AAG ile gorusunuz dedi.YIne de cok anlayislilar sagolsunlar. Simdi de AAG ye mail attik. Fiyat boyleydi boyle oldu. Bu fiyat degisikligi neyden kaynaklaniyor dedik. Ne cevap gelecegini cok merak ediyorum. Biktirdi iyice bu isler beni..
Valla bnde snle aynı yerde kalcam ciee sponsorum fiyat hakkında hiçbir mesaj gelmedi. 100 dolar die biliyordum hala öyle biliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks